woensdag 29 september 2021

Zelfbevrediging......



Deze drie lustopwekkende filmpjes kreeg Masto van Joost. Er zat geen tekst bij, dus probeert Masto zich voor te stellen hoe Joost zich voelde. Je staat 's morgens op met een heerlijk gevoel in de onderbuik. Maar hebt geen tijd om er aandacht aan te schenken want je moet naar je werk. Op het werk zet het lekkere gevoel zich voort. Je kunt je aandacht niet goed meer bij je werk houden. Je kunt dan even naar het toilet voor een snelle ruk. Maar je weet dat je over een uurtje helemaal alleen bent op de zaak. Dat maakt het wachten alsmaar geiler en uiteindelijk is het moment daar...... Een snelle ruk is niet meer nodig en je kunt heerlijk even van jezelf genieten, voorvocht opwekken, eikel met voorvocht masseren en langzaam (al naar gelang de tijd die je hebt) naar het hoogtepunt toewerken......!
Masto heeft het vroeger ook vele malen op het werk moeten doen om van die geile aandachtvragende spanning af te komen......

1 opmerking:

  1. Vooral het eerste filmpje waarbij met de vinder het toompje verwend wordt is erg geil. Daarbij worden ook de ballen niet vergeten om aandacht te geven. Uiteindelijk komt het zaad uit deze mooie en lekkere leuter.

    BeantwoordenVerwijderen