dinsdag 28 januari 2020

Balzakvulling......

"Dag Masto, alweer een tijdje geleden, maar dat betekent niet dat ik niet meer met mijn genotplek bezig ben. Integendeel. Ik loop nu 24/7 met m'n eikelring om. Die heb ik verkleind naar rond 23 mm en de kogeltjes van rond 8 iets naar elkaar gebogen zodat er 3mm tussen zit. Precies genoeg om het toompje er tussendoor te doen. De laatste tijd ben ik weer druk met saline injecties. Ik zal er twee foto's bij doen waarop je kunt zien dat ik 1/3 liter saline in m'n balzak gespoten heb. Dat geeft een ontzettend geil gevoel om met zo'n volle zak, die lekker tegen je benen bungelt, rond te lopen. Als ik aan het aftrekken ben, kletst het zo heerlijk geil tegen mijn kont aan. Dat maakt het nog spannender om te edgen. Je bent zodoende veel sneller bij het 'edge'punt. Veel seksplezier, Ben."

Het ziet er zeer indrukwekkend en geil uit Ben! Prachtige foto's. En het moet een mannelijk en potent gevoel geven met zo'n volle balzak tussen de benen......!

5 opmerkingen:

  1. Hoe krijgt u al dat vocht in uw 'netje'? 😊 Heel bijzonder. Geniet ervan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Oortje,
    Ja, hoe vul je zoiets! Dat doe je niet zomaar eventjes. Je moet het nodige voorbereiden maar ook informatie zoeken. Masto wil er ook nog wat over schrijven, las ik; dat volgt nog. Ik zag destijds op dit blog iets over saline. Dat was op vrijdag 23 december 2011
    Roy's experiment 2...... Balzakvulling.
    Zoek dat maar eens op en anders wil ik je zelf ook wel alles uitleggen. Mail me maar op 1967porn@gmail punt com.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk zo'n enorme zak ! Vraag me af of het nog mogelijk is de teelballen te kneden en strelen en de zaadleiders te stretchen. Iets wat ik graag doe..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi Dutchy, ja hoor! Ik kan dan nog heerlijk aan m'n ballen friemelen. Mijn zak is dan ook niet strak volgespoten, hoor! Het stretchen heeft minder effect. Maar na een paar dagen gaat dat ook wel weer; dan is de balzak weer op originele grootte. Maar minstens 1 lange dag heb je een heerlijk geil gevoel als die dikke zak zo tussen je benen bungelt tijdens het lopen.

    BeantwoordenVerwijderen