woensdag 28 augustus 2019

Lekkend zaad......

Woensdag was het weer eens zover....... een voortijdige zaadlozing.......! Geen ramp op zich, maar meestal is Masto's geilheid dan meteen verdwenen :-( en kan het soms wel tot een paar dagen duren voordat het  lekkere geil-gevoel rond zijn pretplek terug is.
Mede door het dragen van de RVS-ring is het edgen ook wat moeilijker geworden. De ring geeft hem bij vlagen extra prikkels. Met name als zijn penis extra opzwelt. De ring zorgt er dan voor dat zijn erectie heftiger wordt en de eikel ook extra opzwelt en meer geile prikkels krijgt. Het wordt dan lastiger om nét onder het klaarkompunt te blijven! Gelukkig gaat het meestal goed en geniet Masto intens van dit heerlijke gevoel......!
Op de bovenste foto zie je het lekken van Masto's zaad tijdens het langdurig edgen. In het begin komt er veel voorvocht vrij maar na een tijdje komt er zo nu en dan een druppeltje sperma vrij. Een teken van opperste geilheid en volle zaadblaasjes!
Op de onderste foto het punt of no return. Masto kon zich nog net omdraaien om het uitstromende zaad op de eettafel te laten lopen, maar ook om zijn orgasme zoveel mogelijk te onderdrukken. Dit om zijn geil-gevoel zo snel mogelijk weer terug te krijgen........!

1 opmerking:

  1. Ik ben benieuwd naar de tekst want dat lekkende zaad is dat van na een lozing of tijdens het edgen? Lekker geil, die ring.

    BeantwoordenVerwijderen