dinsdag 25 juni 2019

Ochtendplas......

Het is heerlijk om 's ochtends ontspannend wakker te worden met Masto's geringde vriend op zijn buik. Die hem al zeventig jaar vergezeld en waar Masto al zijn intieme verhalen en handelingen aan kwijt kan. Het is heel opwindend om intimiteiten te delen.
Ook is het fijn - lees geil - om dit kenbaar te maken via Masto's blog. Als Masto zo een poosje in bed heeft liggen genieten dient al spoedig zijn eerste ochtendplas aan. Meestal doet hij dit - achterstevoren zittend - op het toilet. Heerlijk ontspannend en spettervrij! Maar laat ook wel eens zijn ochtendplas lopen in een theeglas in de keuken om er zich, na een eerste goedkeurende slok, aan te laven. De lauwwarme ziltige afdronk doet zijn lijf erotiseren en zijn geringde penis stijven.......!

4 opmerkingen:

  1. Fijn om zo lekker lang met je zelf te kunnen spelen naar mate je ouder wordt en klaar komen wat langer duurt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is ook heel lekker Oortje. Maar gelukkig heb ik voorlopig nog geen moeite met klaarkomen. Masto's grootste 'handicap' is dat hij té snel klaarkomt en dan voor een tijdje zijn geilheid kwijt is. Dat vindt Masto het ergste, want je heerlijk wentelen in die geile roes als je nét tegen klaarkomen aanzit is zooooo ver-ruk-kul-lijk.....!!!!
      Daarom is Masto een echte edge-liefhebber, liefst urenlang.......!

      Verwijderen
  2. Masto is duidelijk een ervaren meneer op het edgen-gebied. Via uw blog leer ik snel weer bij. Leuk hoor. Genot-genoten te mogen volgen. Vriendelijke groet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is altijd weer leerzaam. En genot kent geen tijd. Zou leuk/opwindend zijn als Masto ook eens een foto van het pretplekje van genot-genoot Oortje op zijn blog mag plaatsen. Je mag het mailen naar masto6tig@gmail.com

      Verwijderen