woensdag 7 november 2018

Klein scheutje plas erbij......

"Doe het zakje cacaopoeder in de beker en voeg een klein scheutje water toe om er een vloeibaar papje van te maken. Schenk daarna het hete water erbij." zo staat op de verpakking.......
De tijd van hete chocolademelk is weer aangebroken en Masto vindt het op zijn tijd ook best lekker. Om het drankje wat te erotiseren neemt Masto voor het 'scheutje water' zijn eigen scheutje. De sterkte van zijn plas bepaald de volume van zijn scheutje. Is het heel helder en bijna water dan vult hij een kwart beker. Is het aan de licht gele kant, zoals op de foto, dan worden het er een paar. Is het donkerder van kleur dan blijft het bij één scheut. Masto is inmiddels zo ervaren dat hij van tevoren al weet hoe de smaak zal uitvallen. Om het nog feestelijker (geiler) te maken is met een flinke toef slagroom er op met je eigen zaad er in! Spuit het in een kommetje en doe er verse slagroom bij en eventueel wat suiker. Zet het even in de koelkast om af te koelen. Klop het daarna op tot een heerlijke stijve room en doe een flinke toef op je warme chocolademelk!  Probeer het ook eens uit. De smaak is zoals chocolademelk met slagroom moet zijn. Maar het is wel een lustverhogende belevenis......!

Noot van Masto: 
Is na een zaadlozing jouw erotische gevoelens totaal verdwenen, zoals bij Masto,, zet het schaaltje zaad dan in de vriezer. Gebruik het pas als je weer op geilsterkte bent. Want bij deze experimenten moet je wel lekker geil in je vel zitten........!

3 opmerkingen:

  1. Bedankt, lijkt me heerlijk. Ga het vandaag proberen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super tof! Laat het mij weten (zien) wat je er van vond! Met oploskoffie is het ook heerlijk om te doen!

      Verwijderen
  2. ik maak wel eens zaad ijsjes ,is ook geil om van te smullen.

    BeantwoordenVerwijderen