zaterdag 29 september 2018

Plassen......

Plassen is altijd weer een bevrijdende gebeurtenis. Mannen kunnen het overal gemakkelijk laten lopen met hun 'slurfje' in tegenstelling tot vrouwen die meer moeite moeten doen om hun plasser te ontbloten. Ook dan nog moeten de meeste vrouwen uitkijken om niet nat te worden. Hun plasbuis ligt wat verscholen tussen de schaamlippen zodat 'netjes' plassen bijna onmogelijk wordt. Er zijn maar weinig vrouwen waarbij de plasbuis verder naar voren ligt en de mogelijkheid hebben om eventueel staande te plassen en droog te blijven. Maar het blijft een hele onderneming.......
Veel plasliefhebbers willen soms helemaal niet droog blijven en laten hun plas lopen over het blote lijf. Het geeft een erotisch warm gevoel en de plas is altijd op je juiste temperatuur! Ook is verse plas niet vies en sommigen drinken het dan ook met veel smaak op. Wel is de smaak en geur afhankelijk van wat je gegeten en gedronken hebt. Een lichte kleur vindt Masto het lekkerst........!

Ben je ook een plasliefhebber? Laat het Masto eens weten dan genieten we samen! masto6tig@gmail.com

4 opmerkingen:

  1. Masto, heerlijk die kronkelende straal pis over je lijf te zien gaan. Ik 69 met jou en dan onze zeik lozen !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Plassen is heerlijk, over je lijf of dat van je partner. Ik neem ook regelmatig slok. Mmmmmmm

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn om te lezen dat jij van plassen ook zo geniet en er regelmatig een slok van neemt. Doet Masto ook vaak. Als de plas helder en heel licht van kleur is, dan slaat Masto wel eens een heel glas vol achterover.......!

      Verwijderen
  3. is ook geil ja om over mezelf heen te plassen ,doe ik regelmatig eens.

    BeantwoordenVerwijderen