woensdag 16 mei 2018

Half ontspannen balzak......

In Masto's vorig blog stond zijn balzak op z'n allerstrakst. Vandaag hangt die er ietsje ontspannender bij. Dat komt mede door de warmere omgeving, maar ook omdat Masto gisteren een behoorlijke scheut sperma is 'verloren' direct na het plassen. Zijn geilheid neemt dan ietsje af en de balzak ontspant zich meer.
Een behoorlijke scheut sperma verliezen na het plassen is niet vreemd bij Masto. Zo nu en dan gebeurt dat spontaan. Veelal na langdurig masturberen zonder klaar te komen.

Zo gebeurt het: Masto plast altijd met een ontblootte eikel zodat zijn urinestraal niet alle kanten op kan vliegen. Bij het naar buiten persen van de laatste druppels trekt Masto zijn voorhuid extreem ver terug om deze laatste druppels er goed vanaf te kunnen schudden. Dit terugtrekken is op bovenstaande foto goed te zien. Een enkele keer heeft dat als gevolg dat er een behoorlijke scheut overtollig sperma vrij komt. Het geeft Masto een soort orgasmegevoel, maar klaarkomen is het zeker niet. Op deze manier voert zijn lijf het teveel aan sperma zelf af. Ook een natte droom zorgt hier wel eens voor!
Wie herkent dit ook en wil hier wel eens wat over vertellen of laten zien: masto6tig@gmail.com
Discretie is natuurlijk vanzelfsprekend!

5 opmerkingen:

  1. ik verlies wel eens zaad tijdens het masturberen. Vanmiddag nog: was even buiten gaan zitten in de heerlijke zon (vrouw weg dus), broek naar beneden en masturberen. Kreeg zowaar een bijna-erectie (ben impotent, maar mijn laatste orgasme was 2 maanden geleden). Moest voorzichtig zijn, maar voelde het zaad opstijgen zonder dat een orgasme dreigde. Had ik vroeger vaker. Door voorzichtig mijn pik te bewerken kwam het zaad er uit in een flinke dikke klodder, zonder dat ik klaarkwam. Heb het uitgesmeerd over mijn pik en ben doorgegaan met masturberen.
    Ik probeer zo min mogelijk klaar te komen. Zo'n golf van opwellend zaad is een prima middel om een orgasme te vermijden. Ben vorig jaar 8x klaargekomen. Dit jaar al 4x t/m april, toen moest ik dus echt weer bezuinigen. Gaat tot nu toe goed.
    Ben net 78 geworden, maar de drang om me over te geven aan mijn geilheid, aan porno en wat er verder is op internet, mijn lust tot masturberen, is onverminderd. Ben helaas te weinig alleen thuis. Impotentie maakt het dan makkelijker te wachten tot een volgende gelegenheid.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank u jblvdgr voor uw (h)eerlijke reactie! Masto is deze maand 69 geworden. Het is fijn om te lezen dat je met 78 ook nog lekker geil kunt zijn en er nog veel lust tot masturberen is! Masto kan ook niet zonder en masturbeert iedere dag wel even. Meestal als zijn vriendin naar bed is en wat uitgebreider als zij wat langer uithuizig is. Masto is nog niet verslaaft, maar het hangt er tegenaan. Dat geile lekkere gevoel in je lijf opwekken is dan ook zoooooo lekker :-) Klaarkomen stelt Masto ook vaak uit, maar aan voorvocht en zaad lekken is geen gebrek.......

      Verwijderen
  2. ik masturbeer in ieder geval elke ochtend in bed een half uur, als mijn vrouw al opgestaan is. heerlijk om de boel weer op gang te brengen. Mijn pik is dan in ieder geval nog helemaal slap, dus dan kan ik lekker doorrukken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Geef me de vijf jblvdgr want het is heerlijk je even een poosje "op te warmen" vóór het opstaan!
      En vóór het weer naar bed gaan een cooling-down masturberen.......

      Verwijderen
  3. ik masturbeer elke avond .ik vind het geil zo,n lekkere balzak te zien hangen,lijkt me geil die eens te zuigen.

    BeantwoordenVerwijderen