zaterdag 30 maart 2013

Melken.....

Masto krijgt altijd weer een geile stimulans van toegezonden mails van zijn eveneens experimenterende volgers. Hieronder enkele passages van deze heerlijke, opwindende en openhartige mail van Dutchy737:

"Hallo Masto, Heerlijke blog van je !
Wat je schrijft over de methode om zaad "vangen" zonder klaar te komen doe ik ook wel. Heb van siliconenkit een dildo gemaakt met twee uitlopers die als het ware om mijn prostaat heen kan duwen en dan maar zacht masseren. Na een minuut begint er blanke vloeistof uit mijn pasgaatje te lopen, en dat kan zo'n 30 minuten doorgaan, circa een kwart eetlepel vol. Maar de vloeistof mist de witte slierten die nomaal in mijn zaad zitten en is ook bijna geurloos en smaakt anders dan zaad.
Het heerlijke van dit melken is dat mijn lul gewoon slap (10 cm) blijft of iets stijf. Het geeft een heerlijk geil gevoel en is heel relaxed !
Meestal ben ik na die 10 - 30 minuten zo geil dat ik rustig aftrek en dan normaal zaad komt. Vroeger kon ik mijn vrouw en keihard onder spuiten, maar ik spuit nu niet verder dan 5 cm. Mijn lul is hard 15 x 4,5 cm recht model:). Ik speel elke dag wel paar keer met mezelf, maar stop ook vaak voor ejaculatie. Ejaculeer circa 1 keer in de week.
Hoop dat het snel warmer weer wordt want ik ben dol op geilen in de vrije natuur, of op naaktstrand kijken en bekeken worden en soms leuk contact met andere geile mannen van mijn leeftijd.

Kan mij soms vele uren 'vermaken'. Na een tijdje opgeilen wordt mijn hele lijf gevoelig. Ook bijvoorbeeld mijn tepels en dijen en zo. Je zou denken er komt een tijd dat je alles wel ontdekt hebt, maar steeds ontdek ik weer andere manieren om te genieten. Vind het heerlijk om mijn ballen uit elkaar te spreiden en dan met een vinger de loop van mijn 'binnenpenis' te verkennen en te stimuleren. 
Je voelt daar hoe je grote zwellichaam daar enorm dik is, met de plas/zaadbuis er in en hoe dat dikke deel opzwelt als ik bijvoorbeeld het randje van mijn eikel stimuleer. De twee andere zwellichamen eindigen als de wortels van een kies in twee harde puntige uitlopers. In die inwendige omgeving zitten heerlijk plekjes om op te drukken of te strelen. Ook is het lekker - als je het voorzichtig doet - een bal te onderzoeken. De overgang van bal naar bijbal te voelen en de zaadleider, die vanaf de bijbal steeds dunner wordt. En natuurlijk is het deel tussen je zak en je anus ook heerlijk. Je realiseert je dan dat vanaf je eikel tot diep in je anus een enorme variatie van geile stimulatie mogelijk is.
Heerlijk om voor dat alles de tijd te nemen en af te wisselen met lekkere filmpjes van internet te bekijken, genieten en proeven van de eerste druppels voorgeil."

Wat een warm, geil en stimulerend verhaal! Hartelijk dank hiervoor. Ik zou het zelf geschreven kunnen hebben, want het hele verhaal is van a tot z bij Masto herkenning! Genieten van je eigen lijf is het summum en al het lekkers altijd bij de hand. Het mailadres van Dutchy is: dutchy737@live.nl ......

vrijdag 22 maart 2013

Zaadvochtmelken......

Zo nu en dan heb ik van die geile momenten dat ik behoefte heb aan sperma. Om te proeven, ruiken of als glijmiddel te gebruiken bij het masturberen. Een andere zaadschieter heb ik niet zomaar bij de hand :-) dus is het handig om mijn eigen zaad te gebruiken. Maar hoe kom ik aan mijn eigen zaad zonder klaar te komen? Welnu, dat doe ik op een manier zoals ik op bovenstaande afbeelding heb omschreven. Ik duw een vibrator door mijn anus naar binnen en probeer mijn zaadblaasjes te vinden. Deze liggen achter mijn blaas en vlak boven de prostaat. Ik hoeft dus helemaal niet zo diep naar binnen. Iemand met een beetje lange duim of vingers kan het ook zonder vibrator proberen. Omdat geen mens gelijk is lukt het niet iedereen om op deze manier zaadvocht te lozen zonder orgasme. Het meeste succes heb ik altijd na een paar uur masturberen. Vele uren op het randje zitten van klaarkomen.
Of het mij vandaag nog gaat lukken weet ik niet, maar dat zal blijken. Ik ga er een filmpje van maken die ik te zijner tijd hier zal plaatsen. Heb er al een uur masturberen op zitten en heb nog twee uur te gaan. Ben beregeil en het voorvocht vloeit ook al. Dus daar zal het niet aan liggen......

Ben je nieuwsgierig en geil hoe dit werkt? Bekijk dan eens dit geile filmpje van ook een liefhebber:
http://www.eroprofile.com/m/videos/view/Prostate-cum-art
Zoveel zaadvocht als hij uit zijn zaadblaasjes kan halen zal mij niet lukken (als het mij al lukt). Maar het is voor mij wel een erg geil en stimulerend gezicht! Aan het eind van zijn "melken" masturbeert hij zich met de hand naar een orgasme. Wat ik dus niet zal doen, want ik ga eerst heerlijk met mijn uitgedrukte zaad experimenteren :-)

vrijdag 15 maart 2013

Bloot......

Deze foto en onderstaande mail kreeg ik van Marc. Het is erg stimulerend en opwindend voor mij om zulke mails te mogen ontvangen! Lees mee:

"Dag Masto60,
Door een van je volgers werd ik attent gemaakt op je blog over masturbatie. En ik moet zeggen dat hij me daar een groot plezier mee gedaan heeft. Compliment voor je goede artikelen met uitleg en verhelderende foto's. Het is een genot om dit alles te lezen en te bekijken, uiteraard ook mede dankzij de bijdragen van de anderen die ons deelgenoot maken van hun inspanningen om zaad te produceren. Veel daarvan is herkenbaar omdat ik zelf ook frequent masturbeer en ook interesse heb in hulpmiddelen en gereedschappen rondom en in de penis. Daarbij is het plezierig dit alles ook met anderen te delen in woord en beeld. Ik ga je blog zeker verder volgen en hoop daar binnen niet al te lange tijd ook een bijdrage aan te kunnen leveren. Voor dit moment een buitenopname van mijn penis en scrotum alvast hierbij.
Groet, Marc."


Dank dat we je intieme genotsplek mogen bekijken en van je fijne mail! We willen natuur allemaal heel graag de opwinding met je delen. En zo te zien op de foto heb je al veel genot beleefd aan jouw penis en lekkere volle balzak met forse testikels! We wachten met genotvolle geilheid op je volgende bijdrage.......

Seksverslaafd......

Gelukkig kunnen we ook nog lachen. In de Volkskrant van zaterdag 9 maart 2013 kwam ik deze cartoon van Sigmund door Peter de Wit tegen. Masto kan zich er wel in vinden. Genieten! Ook ik kan het niet vaak genoeg zeggen......
Klik op de afbeelding voor een leesbaarder formaat.

Plan om porno te weren......

Waar gaan we naar toe met onze verworven vrijheden in Nederland. Dit artikel kwam ik in de Volkskrant van zaterdag j.l. tegen. Lees mee en denk er het uwe van. Masto kan het niet meer volgen......
Klik op de afbeelding voor een leesbaarder formaat.

woensdag 6 maart 2013

Keihard genot van Ramon Piemel (6) ......

Gelukkig heeft Ramon Piemel weer eens een fotoserie van zijn zelfbevrediging vastgelegd! Een fantastisch opwindende serie waar de geilheid vanaf spat. 26, ja zesentwintig foto's stuurde hij mij waarvan ik er niet één wil missen! Ze staan er allemaal. Wie zijn piemel met alleen maar plassen verslijt, zal een hoop intens genot missen! Dat bewijst toch wel deze supergeile masturbatiesessie.......! Veel dank hiervoor Ramon!
Klik op de foto's voor nog groter genot.....