dinsdag 27 februari 2024

Eenvoudige vraag......

Brand los, zou Masto zeggen tegen al zijn volgers over de hele wereld!

Masto zelf heeft er wel zin in, in zo'n jas. Niet om te potloodventen, maar om het luchtige en vrije gevoel wat zo'n jas je kan bieden. Masto is dan ook enorm jaloers op vrouwen die jurken dragen en mannen die in warmere landen witte gewaden dragen. Lekker bloot er in.
Het nadeel van deze jas is dat je die niet in de zomer kunt dragen. Maar in de winter is het goed te doen met kleding er onder, waarvan de lange broek flink met de schaar bewerkt moet worden. Tot je alleen de band en de twee pijpen over houdt.
Masto heeft het ooit ook wel eens gedaan met een driekwart jas met een flink opengeknipte broek rond de schaamstreek. Eerst winkelen, waarbij het geen probleem meer is als je nodig moet plassen. Je hoeft niet meer op zoek naar een toilet, of waar je het anders stiekem zou kunnen doen. Daarna een (erotisch)bioscoopje pakken geeft dan ook vele mogelijkheden om tot een bevredigend bezoek te komen......!

1 opmerking:

  1. Met die jas is nog niet veel gebeurd. Ik draag die zelden.

    Wat ik wel regelmatig deed, was gaan wandelen met de ball stretcher aan. Dat valt niet echt op, maar je weet dat je dat draagt, je voelt het hele zaakje meer schudden en je weet dat niemand het ziet, en dat geeft ook een fantastisch gevoel.

    BeantwoordenVerwijderen