woensdag 24 juli 2024

Scrotum......

Geen enkel levend wezen op aarde is gelijk in aan(ge)zicht. Zo is dat ook voor zijn genotsplekje. Daarom vindt Masto het zo heerlijk om ook genotsplekjes van zijn volgers op dit blog te krijgen. Zoals Klaas op het vorige blog! Waar zijn scrotum bij warmte de testikels koel blijven houden door ze laag in de balzak te laten hangen.
Bij Masto, op bovenstaande foto, is het precies andersom. Bij koelte worden de testikels door het scrotum het warme lijf ingetrokken. Zodat de zaadcellen in 'optima forma' blijven......!

Op de balzak is ook mooi de vaginanaad te zien die, als Masto een meisje was geworden, open zou staan. Zou de balzak de schaamlippen zijn, de penis de clitoris en de testikels de eierstokken. Mede daardoor zijn er ook geen lichamelijke verschillen bij het orgasme van een man of vrouw.
Wel is er geestelijk verschil. De man zal zich altijd voort willen planten door zijn levenslange zaadproductie! Maar dit geld natuurlijk niet voor iedereen. Tussen vrouw en man zitten ook nog eens een heel ABC aan tussenvormen......! Ben jij ook zo'n tussenvorm? Laat het Masto eens weten: masto6tig@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten