woensdag 31 juli 2024

'Tomeloos' berglandschap......

De inzendingen van Masto's volgers laten het helaas een beetje afweten. Door de warmte buiten? Of speelt vakantie een rol? Of zou het toch de veranderende kijk op erotiek zijn?
Masto weet het niet, maar blijft voorlopig erotisch positief. Hij blijft het plezier in masturberen hier op zijn blog uitdragen en alle geneugten die met seksuele gevoelens te maken hebben! Zolang zijn testosteron-aanmaak hem niet in de steek laat......

Wel weet Masto dat zijn blog over de gehele wereld goed bekeken wordt. Dan zou je toch verwachten op meer reacties in de vorm van foto of film. Want Masto vindt het heel opwindend en lustopwekkend hoe een ander, waar ook ter wereld, met zijn seksuele gevoelens omgaat.

Op de foto's zie je gedetailleerd en in close-up Masto's 75-jarig pretlandschap in ruste, die hij elke dag weer met veel geilgenot bewandelt......!

Plasgeil......

Met warm weer loopt Masto altijd bloot in huis. Soms wordt Masto daar pisgeil van en trekt hij zich terug op het toilet. Maar is hij alleen thuis dan is de afwasteil op de kruk voor de spiegel een perfecte opvang voor zijn warme pis! Die gebruikt Masto dan voor een stevige massage van zijn eikel en lul. Maar door de opwinding sluit zijn prostaat de 'water'toevoer af en zet dan de voorvocht- en spermasluizen wijdt open. Allemaal heel normaal natuurlijk, maar Masto wil eerst nog zolang mogelijk en met volle teugen genieten van zijn opkomende geile roes ......!

woensdag 24 juli 2024

Scrotum......

Geen enkel levend wezen op aarde is gelijk in aan(ge)zicht. Zo is dat ook voor zijn genotsplekje. Daarom vindt Masto het zo heerlijk om ook genotsplekjes van zijn volgers op dit blog te krijgen. Zoals Klaas op het vorige blog! Waar zijn scrotum bij warmte de testikels koel blijven houden door ze laag in de balzak te laten hangen.
Bij Masto, op bovenstaande foto, is het precies andersom. Bij koelte worden de testikels door het scrotum het warme lijf ingetrokken. Zodat de zaadcellen in 'optima forma' blijven......!

Op de balzak is ook mooi de vaginanaad te zien die, als Masto een meisje was geworden, open zou staan. Zou de balzak de schaamlippen zijn, de penis de clitoris en de testikels de eierstokken. Mede daardoor zijn er ook geen lichamelijke verschillen bij het orgasme van een man of vrouw.
Wel is er geestelijk verschil. De man zal zich altijd voort willen planten door zijn levenslange zaadproductie! Maar dit geld natuurlijk niet voor iedereen. Tussen vrouw en man zitten ook nog eens een heel ABC aan tussenvormen......! Ben jij ook zo'n tussenvorm? Laat het Masto eens weten: masto6tig@gmail.com

zaterdag 20 juli 2024

Hangende balzak......

Het heerlijke warme weer heeft de testikels van Klaas diep doen indalen. Om zo voldoende koeling te krijgen om vruchtbaar en gezond zaad te blijven produceren. Opwindend om te zien......!

Ontwakende penis......

Masto gaat in de regel laat naar bed. Zo kan hij, voor het slapen gaan, in alle rust nog zo'n anderhalf à twee uur genieten van een eigenhandige zelfbevrediging. Met op de achtergrond stimulerend genot van het erotiekkanaal 'True Amateurs' op tv, maar met name op zijn laptop! De sores van de wereld even vergeten en edgen tot op het randje van een orgasme met veel vrijkomend voorvocht.
's Morgens is het dan uitslapen met een penis waar niet veel muziek meer in zit. Maar schijn bedriegt. Bij het ontwaken kan het zo maar zijn dat er weer een spontane erectie 'opbloeit' en daar zal Masto nooit nee tegen zeggen, maar graag weer een handje zal helpen......!

woensdag 17 juli 2024

Opgebonden Ballen......

"Hallo Masto, even niets van mij gehoord, maar ik speel nog steeds met mijn pretgereedschap. Lekker trekken met afgebonden ballen. Hele super geile groetjes van Stretcher."

Het doet Masto goed om te weten dat Stretcher nog altijd geniet van zijn intieme plekje! Het sterkt Masto ook om te weten dat oudere mensen nog volop kunnen genieten van zichzelf. Masto is met 75 jaar niet de enige die van zelfbevrediging geniet en hoopt daarvan nog vele jaren te kunnen genieten zoals Stretcher, die volgens Masto er als 85-jarige ook nog geen genoeg van kan krijgen.....! Voor Masto een hele opwindende gedachte....... Voor wie ook? masto6tig@gmail.com

dinsdag 9 juli 2024

Naked......

Masto zag vandaag weer een treffende cartoon staan in de Volkskrant. Masto 'probeert' ook zo vaak eens wat om het bloot gewoon te maken in zijn blogs. Wetende dat het tegenwoordig tegen de stroom in roeien is.
De oerdrift v/m, die men van nature meegekregen heeft om zich te vermenigvuldigen, wordt aan alle kanten aangevallen. Terecht misschien, om ons voor overbevolking te behoeden, maar veroordeel 'an sich' bloot niet.
Om die oerdrift te beteugelen is zelfbevrediging een probaat middel en geef je jezelf of een ander (met toestemming) een groot plezier!
Masto is vooralsnog niet van plan om zijn blog op te heffen, maar is wel afhankelijk van jou, als volger van mijn blog. Stuur Masto ook eens een bijdrage in de vorm van een verhaaltje wat jij lekker vindt of een blootfoto van jezelf of je intieme masturbatieplekje. Hoe gewoner hoe liever. masto6tig@gmail.com

zaterdag 6 juli 2024

Heerlijk ontspannen in bed......

Het scrotum staat strak van Masto, maar toch heerlijk ontspannen. Z'n frenulum ligt er vragend bij van "Wanneer pak je me?" Het antwoord is: "Dat zal niet lang duren!" Want iedere dag geeft Masto vele malen aandacht aan zijn allerlekkerste bezit......!

In bad......

"Masto, Nog een paar foto's in bad. Ronnie."

Ziet er mooi schoon weer uit Ronnie. Niet teveel badschuim gebruiken hoor, want een eikel moet wel van nature blijven geuren en niet naar zeep. Maar ja, dat vindt Masto en niet iedereen. Bij Masto moet een lul of vulva niet naar 'lekkere' geurtjes ruiken. Om seksueel aantrekkelijk te zijn voor Masto moet men vooral geen deodorant gebruiken. Smeer dan liever wat opgewonden vers vaginaal vocht, bij vrouwen of voorvocht bij mannen, achter de oren! Ook vers zweet onder de oksels is een lustopwekkende geur! Niet alleen bij Masto. Zoek maar eens op internet......!