woensdag 15 mei 2024

'Werkloze' penis......

Daar staat of zit Masto dan. Met een voor hem heerlijke zwoele geilopwekkende temperatuur van 27 graden om zijn naakte lijf heen. Zeer strakke volle balzak van uiterste opwinding. Een jeukende eikel die zijn lul wil dwingen om het overtollige zaad te lozen. Maar Masto verzet zich daar met volle kracht tegen. Die wil het intense genot van opperste geilheid nog een paar uurtjes rekken. Het zal een tergend geil edge-spel worden op het randje van een nét-niet-orgasme. Voor Masto, inmiddels 75 jaar geworden, nog steeds het summum van intens seksueel genot......!
Is masturberen en edgen ook jouw hobby? Laat het Masto eens weten: masto6tig@gmail.com

4 opmerkingen:

  1. Mooie fijne momenten met je/onze beste vriend... Kan ik ook nog een boodschapje plaatsen van mijn piemeltje!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Natuurlijk kan Oortje discreet een boodschapje en een fotootje van zijn piemeltje sturen naar Masto. Het adres is: masto6tig@gmail.com

      Verwijderen
  2. Lekker aftrekken op het naaktstrand. Met een andere oudere man als die toevallig langsloopt. Als hij ook lekker geil geschoren is, lukt het meestal wel.Langzaam met je pik spelen tot de erectie echt niet meer te houden is. Dan allebei lekker spuiten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk toch? Op het naaktstrand loop je toch al bloot en kun je je geilheid gemakkelijk aangeven door de lul of tepels ietwat op te stijven. Want aan de neus van iemand kun je niet zien of hij/zij geil is en er zin in heeft......!

    BeantwoordenVerwijderen