zaterdag 29 januari 2022

Chick - 1968-2008

Masto's laatste Chick, juni 2003. Wie is er niet 'groot' mee geworden. Die van Masto in ieder geval wel......!
In 1968 verscheen ook de eerste 'langwerpige' Candy. Een uitkomst voor Masto die toen 19 jaar was en al 9 jaar in de masturbatie'kracht' van zijn leven zat. Daarvoor moest hij het doen met De Lach (1924-1972) met schaars geklede filmsterren die hij uitknipte en op de muur van zijn slaapkamer plakte. Ik mocht een abonnement van mijn ouders hebben. Ik was toen 12 of 13 jaar en masturbeerde al vanaf mijn tiende bijna elke dag een keer en soms vaker. Zo'n slaapkamermuur was daarbij een heerlijke stimulans.
1968 was dan ook voor Masto hét jaar van niet meer moeilijk doen over open-en-bloot. "Niets moet, alles mag" was dan ook het credo in die jaren. Candy, de twee Chick's en de Rosie waren dan ook zijn geilste lievelingsbladen. Eindelijk foto's die niets meer verhulden en met uitnodigende advertenties met opwindende veelal Polaroid-amateurfoto's. Geen mobieltjes en geen internet, een verademing.......!
Wie las deze bladen (stiekem) ook en genoot ervan tijdens het masturberen. Laat het Masto eens weten want hij is dol op 'nostalgie': masto6tig@gmail.com

2 opmerkingen:

  1. Heb deze blaadjes heel goed gekend en hebben veel bijgedragen tot beter en actiever sexueel leven

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat mag Masto graag horen.
      Hij en zijn toenmalige vrouw heeft er in de jaren '74 tot '84 veel seksueel plezier aan beleefd. Mede door de vele geile contact-advertenties die er in stonden.
      Masto zou er een zeer opwindend boek over kunnen schrijven! Het waren heerlijke vrije en open tijden.....!
      Mail me gerust: masto6tig@gmail.com Kunnen we nostalgisch en opgewonden bijpraten toen we nog lekker open en bloot konden zijn.

      Verwijderen