woensdag 9 december 2020

Erotisch aanvoelende slip......

"Als het maar goed zit. Nog maar eens een slip. Maar wederom eentje die super lekker en super zacht zit. Merk op dat de vorm van de inhoud zeker niet weggemoffeld wordt. Het is een zogenaamde 'Low-waist Trunk', gemaakt van een zijdezachte, hoogwaardige microvezel die zeer elastisch en ademend is. En deze boxershort heeft korte pijpjes. Voor mij een toppertje. Op de rechtse foto is te zien wat er gebeurt bij mij door het dragen van deze slip. Met toevoeging van een beetje fantasie en een beetje zelfliefde. Groetjes, Jasohn."

Zo heeft iedere man en vrouw haar eigen lekker zittende slip-voorkeur zoals hier bij liefhebber Jasohn. Masto is niet zo'n strakzittende slipdrager. Bij Masto moet alles ruim hangen en snel voorhanden zijn als de 'nood' het hoogst is :-) Trouwens is Masto helemaal geen klerendrager. Het liefst loopt hij in zijn blootje. Maar ja, daarvoor woont hij op het verkeerde deel van de wereld. De zomer kan hem niet lang genoeg duren......!

1 opmerking:

  1. Strak, zeer strak kan lekker zijn, Bij elke stap wat stimulatie van mijn lid. Ruim betekend dat er binnen mijn slip ook nog ruimte is voor EEN HAND of pik van een "vriend".

    BeantwoordenVerwijderen