donderdag 26 maart 2020

Elkaar op de lip zitten......

......maakt het Masto onmogelijk om de nieuwe bijdragen van zijn volgers op zijn blog te plaatsen. Juist nu we in deze 'blijf-thuis-tijd' zo'n behoefte hebben om elkaar wat afleiding te geven door middel van erotische tekst, filmpjes of foto's.
Laat dit probleem geen belemmering voor je zijn en blijf Masto 'bevoorraden' met afbeeldingen, filmpjes en verhaaltjes van en over jouw lekkers.
Zodra er straks wat meer 'bewegings'vrijheid komt en Masto daardoor ook wat meer vrije-geiltijd krijgt zal hij met geile graagte het toegestuurde lekkers plaatsen!

Masto wenst iedereen veel sterkte toe en hou voorlopig die anderhalve meter afstand van elkaar zodat we straks van elkaar kunnen blijven genieten! Maar vergeet niet jezelf naar behoefte heerlijk te verwennen. Jouw kutje of penis heeft het nodig en zit lekker dichtbij......!

2 opmerkingen:

  1. Beste Masto, ben het me je eens !

    Vooral in deze tijd van narigheid bied het eigen lichaam de mogelijkheid ultieme troost te beleven door MASTURBATIE. Na een genotsspel met een heerlijke climax kun je er weer even tegen !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat men dit juist nu nodig heeft. De liefde voor je partner of voor jezelf. Wees lief voor elkaar en jezelf. Laat deze tijd je niet belemmeren.

    BeantwoordenVerwijderen