zaterdag 2 april 2016

Erotisch koken......

Koken en bakken is weer helemaal in. Masto mag zo nu en dan ook graag in de keuken staan voor de dagelijkse kost. Maar een enkele keer, als zijn opwindende gevoelens er op het juiste moment weer zijn, wordt het erotisch koken. Naakt in de keuken, al masturberend op het randje van klaarkomen en dan verzinnen wat het gaat worden. Deze keer is het gehaktballetjes maken met gemarineerde ui- en knoflooksnippertjes. Een opwindend feest om te maken en vooral om op te eten!
Ook deze keer was het weer ver-ruk-kul-luk! Echt een aanrader!

Welke keukenprins of -prinses laat mij zijn of haar erotisch recept eens weten?......

Lees ook eens de opmerking van Dutchy op mijn blog van 1 maart 2016 over het marineren. Je kunt er zoveel mee doen......!

2 opmerkingen:

  1. Dit vind ik heel opwindend! Had al gehoord van koken met sperma, maar nog nooit met urine. Smaakt dit ook lekker?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De smaak is prima, maar het gaat Masto meer om de erotische belevenis! Zorg wel voor heldere urine anders bederft het de geur. Het is bijzonder opwindend om je eigen lichaamsvocht te recyclen! Heldere urine is ook bijzonder geschikt voor een groentesoepje. Je kunt je plas ook later toevoegen na het koken van de soep. Sperma is meer geschikt voor een gebonden soepje. Alleen heeft Masto de 'handicap' dat na het ophalen van zijn sperma de erotische gevoelens weg zijn :-(
      TIP: Spuit eerst je zaad in een klein bewaarbakje en stop het in de diepvries. Je kunt het ook altijd nog weer extra bijvullen. Haal het er uit als je er aan toe bent om weer eens erotisch te koken.....!

      Verwijderen