woensdag 16 oktober 2024

Zaadhalen.....

Tekst Masto volgt a.s.a.p.....

woensdag 9 oktober 2024

Experimenteren......

Genot zoeken bij je eigen lichaam. Wie doet dat niet. Deze foto's van Pikkel laat dat ten volle zien. Het uiterlijk van je lekkers doet er niet toe om de hoogste opwinding en genot er uit te halen. Iedere v/m doet dat op haar/zijn eigen, vertrouwde en genotvolle wijze.
Masto is dan ook heel blij met deze experimentele foto's! Geen geslachtsorgaan is gelijk, daarom vindt Masto het zo enorm geil om naar een ander te kijken en zich daaraan kan op(af)trekken.....!

Lekkere penis na bevrediging......

"Hier heb je weer een foto van mijn penis. Heb geprobeerd om mij af te trekken maar gisteravond heb ik een grote zaadlozing gehad. Het was het tonen niet waard. Volgende keer meer geluk!! Ronnie."

Dank Ronnie, we wachten in spanning af voor een heerlijke zaadloosfoto of filmpje. Je kunt het.....!

Plasgenot......

Plassen vindt Masto nog altijd een heerlijk en ultiem gebeuren. Op de bovenste foto zie je een bloemenvaas die Masto geconfisqueerd heeft als plasfles. Deze doet vaak dienst bij langdurig pc-gebruik zoals nu. Ook is het een graadmeter van zijn geilheid doordat er dan zaad en voorvocht bij zit.
Op de middelste foto mag Masto ook graag zijn lul en scrotum uit de broek hangen in een urinoir. In dit geval bij een restaurant. Heerlijk langzaam leeg laten lopen met de hoop dat er nog een liefhebber naast hem komt staan en ook geniet van het plassen of soms lozen van overtollig zaad, dat een man soms behoorlijk in de weg kan zitten.
Op de onderste foto zie je Masto een beetje van zijn plas lozen in een glas met chocoladepoeder. Dan kan er een papje van gemaakt worden om de beker verder af te vullen met kokend water. Masto kan dit iedereen aanraden, eventueel met slagroom.....!

woensdag 2 oktober 2024

Vrouwelijke seksuele verbeeldingskracht......

In het Volkskrantmagazine van 28 september 2024 stond een interview met Gillian Anderson over de vrouwelijke seksuele verbeeldingskracht. Hierboven staat de slotpagina afgebeeld.
Masto vond het een lezenswaardig interview over vrouwelijke fantasieën, of zoals fantasieën staat geschreven als 'fantasie én'. 
Masto is zeer nieuwsgierig naar wie ook dit artikel (of het boek Want) heeft gelezen en hoe zij/hij deze fantasieën interpreteren. Fantasie, of toch ......?! masto6tig@gmail.com

dinsdag 1 oktober 2024

Ketchup flesbevrediging......


"Zoals je kan zien gaat het heel gemakkelijk. Gewoon de fles platdrukken en dan je pik er tegenhouden zodat hij er automatisch wordt ingezogen. Zover maar mogelijk is. Daarna lekker heen en weer bewegen tot je klaarkomt. De ketchup smaakt daarna ook nog veel geiler......! Groet Pikkel."

Dat ziet er heerlijk uit! Masto houdt wel van culinair genieten. Een eetclubje zou zo gek nog niet zijn.....!