dinsdag 27 augustus 2024

In vol ornaat......

"Hoi Masto, Hier nog drie foto s van de kleine (lees grote) jongen. Verder dan dit lukte niet daar was het veel te warm voor. Ronnie"

Dat kan Masto begrijpen. Maar inmiddels is de temperatuur zover gedaald dat er best wat sperma kan worden gehaald......

zaterdag 10 augustus 2024

Voorvocht opwekken......


Voorvocht opwekken is één van Masto's lekkerste bezigheden. Maar ook best wel een van de moeilijkste. Lichamelijk is het niet moeilijk maar geestelijk wel en je moet er voor in de geile 'mood' zijn. Gelukkig dat is niet zo moeilijk voor Masto want erotische opwinding is altijd latent aanwezig.
Zo ziet ongeveer het voorvochtopwekprocedé er uit; Masto plast zich eerst, tot de laatste druppel, helemaal leeg. Dan gaat hij met zijn rug op bed liggen met een handdoek eronder voor eventuele lekkages. Hij pakt dan zijn eikel en speelt met de plasopening. Tijdens het spelen 'denkt' hij dat hij gaat ejaculeren. Hij knijpt dan zijn anus ritmisch 'dicht'. Dit intro duurt dan zo'n 10 minuten. Dan komt het moeilijkste om de plasspieren te ontspannen. Omdat Masto zich net leeggeplast heeft komt er nog geen urine vrij, maar alleen helder voorvocht door het drooggeilen......

Handbalzakrekken......

"Dag Masto, Ik stuur je een foto waarbij ik mijn bruine balzak uittrekt. Zoals je weet kan ik mijn balzak een eind uitrekken. Ik kan er twee handen omheen doen en dan heb nog een stuk over. Zo een eind kan ik het oprekken......"

Masto vindt dit onbeschrijflijk geil van Klaas! Je zou zo het sperma uit de bijballen van de testikels kunnen knijpen. Wat een lange zaadleiders moet Klaas hebben! Een balzak waar Masto jaloers op is. Het lijkt hem heerlijk om er zo mee te kunnen spelen.....!

Kleine jongen in ochtendstand......

"Hallo Masto, Een beetje naakt de afgelopen dagen doorgekomen. Het was geen weer op kleding aan te hebben. Vanaf as maandag lopen de temperaturen weer op !! Nog enkele foto's van de kleine jongen. Het duurde niet lang voordat er een erectie kwam en dit moest geblust worden met lekker klaarkomen. Geniet ervan !! Ronnie."

Ziet er weer opwindend uit Ronnie! We genieten ervan. Je maakt Masto wel geil door de opmerking: 'Dit moet geblust worden met lekker klaarkomen'. Je weet dat Masto dol is op lekker warm vers zaad.....!

Rekker......

"Masto, Hierbij nog eens een filmpje. Penis en balzak afgebonden met een rekker. Het leuke eraan voor mij is dat de ballen wat korter bij de penis zitten, de balzak is wat kleiner en drukt meer op de ballen. Ik hoop dat je ervan geniet, klaarkomt en dit ook publiceert! Groetjes, Jasohn."

Dat ziet er lekker strak uit! Lijkt Masto ook wel geil zo'n 'rekker'. Op die manier krijg je ook extra druk op de zaadhoudende bijballen van de testikels. Ook de anus blijft mooi vrij en toegankelijker.
Reken maar dat Masto er van geniet en zich er op bevredigt. Er op klaarkomen is geen probleem, maar dat stelt Masto altijd zo lang mogelijk uit. Om zo lang mogelijk, intens en met volle teugen, te kunnen genieten van de geile roes die zijn lijf doet sidderen van genot.....!