zaterdag 24 september 2016

Masto's 699ste blog......

Op 4 december 2009 plaatste ik mijn eerste blog. 
Nu, op 24 september 2016, mijn 699ste!

Heb bij mijn eerste blog nooit gedacht dat Blogspot zolang zou bestaan. In al die jaren is er veel in de wereld gebeurd en ook bij Masto natuurlijk, zoals je hebt kunnen lezen uit al mijn blogs. Blogs waar ook mijn trouwe volgers fantastisch aan hebben meegewerkt met heerlijke en eerlijke foto's, filmpjes en geile verhalen.
Vanmorgen in bed (zie foto) lag ik weer eens, zoals zovaak, met mijn speelmakker te spelen. Een bezigheid waar Masto maar geen genoeg van kan krijgen en hoop nog lang niet.....
Bedacht toen wie mijn 700ste blog zou gaan invullen. Vond het een mooi rond getal.
Dus aan wie de geile eer om dat te doen. Masto zou het opwindend vinden om jouw inzending als 700ste te plaatsen. Dat hoeft geen super foto/film te zijn van een super lul of super kut. Het gaat er bij Masto om dat men heel veel erotisch plezier beleeft aan zijn of haar lekkers. Ongeacht hoe die er uit zien.
is mijn mailadres waar je jouw lekkers naar toe mag sturen. 
Discretie en geheimhouding door Masto verzekerd, 
want privacy staat voorop!

woensdag 14 september 2016

Geilvochtzuigen met plastic fles......

"Hallo Masto, Hier is een foto van Stretcher die het eens met de fles heeft geprobeerd. Geile groetjes Stretcher."
Deze mail met plasticfles-foto kreeg Masto van Strecher. Masto heeft zijn eigen ervaringen ook al eens eerder beschreven in enkele van zijn vorige blogs. Je kunt je penis of clitoris er heerlijk mee op spanning 'knijpen'. Gebruik een stevige dikke plasticfles. Die kan wat meer zuigkracht geven. Gebruik nooit een glazen fles want de penis kan zo enorm opzwellen dat die niet meer terug te trekken is en dan heb je een groot probleem. Met plastic heb je dat niet. Die kun je in noodgevallen openknippen met een schaar.
P.S. Kijk ook eens op de bodem van de fles. Daar zie je het door de fles uitgezogen geilvocht........

zondag 11 september 2016

Geilen met voorvocht......

Deze twee prachtige opwindende foto's kreeg Masto gemaild van een volger van zijn blog en mocht ze hier plaatsen. Wat een geilheid en wat een fantastisch werkende Cowperse klieren! Mag er heel graag naar kijken. Gelukkig werken mijn voorvocht-klieren ook nog prima en geniet er dan intens van. Weet ook dat niet iedere man het fijn vindt om voorvocht te krijgen als hij geil is in verband met de natte vlekken. Maar Masto kan er niet genoeg van krijgen en het smaakt nog eens lekker ook!......
Klik op de foto voor een groter formaat, want dit mag gezien worden!