woensdag 31 augustus 2016

Masturberen, heerlijk handwerk......


"Lang geleden dat ik een masturbatiefilmpje gemaakt heb. De dagen zijn gewoonweg uren tekort. Dat betekent niet dat het masturberen stopt, alleen… er wordt niet zo veel meer gefilmd of gefotografeerd. En toch, bijgevoegd filmpje is met 'volle goesting' gemaakt. Een lekker moment. 
Enjoy! Groetjes, Jasohn."

Deze mail kreeg Masto van Jasohn met bijgevoegd bovenstaand filmpje. Daaronder een screenshot van het allerheerlijkste masturbatiemoment wat een man zich kan wensen..... de lozing van zijn warm vruchtbaar zaad......! Een onbeschrijflijk gevoel wat er dan door het lijf giert......!

zaterdag 27 augustus 2016

Voorvochtgenot......

Deze heerlijke voorvochtfoto kreeg Masto van een volger van zijn blog. Voor vele mannen het summum van zijn voorpret. Althans bij Masto wel en vindt het lustopwekkend lekker......! Masto kan heel lang naar deze foto kijken met als resultaat dat het heerlijk zilt smakende voorvocht ook bij hem begint te komen......

zaterdag 20 augustus 2016

Vochtig......

Masto vindt zichzelf bevredigen nog altijd een van de lekkerste gevoelens. Het is heerlijk om na een poosje het voorvocht te voelen komen. Door zijn 'masturbatieflippertechniek' vliegen de druppels voorvocht alle kanten op. Als je goed op de foto kijkt zie je die rechtsboven dan ook zitten. De smaak is licht ziltig en door velen lekkerder gevonden dan sperma. Masto zelf vindt vruchtbaar zaad lekkerder omdat er meer smaak aan zit, heerlijk op lichaamstemperatuur is en het volume groter......

dinsdag 9 augustus 2016

Twee metalen stretchers......

"Hallo Masto, Met het stretchen gaat het goed. Ik zit, zo als je op de foto kunt zien, op 4 cm. Het is heerlijk om die stretchers te dragen en de ballen tegen je dijen te voelen klotsen. Ik draag ze de hele dag soms ook 's nachts. Ik ben zo blij dat ik op je blog ben terecht gekomen. De groetjes van Stretcher."

Een fantastisch mooi resultaat van Stretcher! Hoop dat je het volhouden kunt, want stretchresultaat bereik je niet in een paar uurtjes. Dat het voor een man een heerlijk gevoel geeft tussen de benen heeft Masto al vele malen gehoord op zijn blog! Maar ook zelf ondervonden bij mijn eigen ring- en harpsluiting-sessies. Eveneens versterk je hiermee het gevoel van mannelijkheid met een extra verzwaarde balzak!
Tevens is Masto óók heel blij dat je op mijn blog bent terechtgekomen en dat je je intimiteiten met mij/ons wilt delen. Dat zouden veel meer mannen en natuurlijk vrouwen moeten doen.......!

dinsdag 2 augustus 2016

Zelfmade vacuümzuiger......

"......Dan ga ik heel langzaam heen en weer en als ze dan nog niet dicht bij een orgasme zit, zet ik soms een omgekeerde injectiespuit op haar clit om vacuüm te zuigen. Luttele seconden later heeft ze een gigantisch orgasme.......
Ik doe er twee foto's bij van de spuit. Daar heb ik de punt van afgesneden en de zuiger er van de andere kant weer ingedaan. Simpel en zeer effectief! Wie weet kunnen mensen daar nog heel veel plezier mee beleven. Veel geilplezier. Groet van een volger."


Dit is een gedeelte van een mail die Masto kreeg van een volger. Heel veel dank daarvoor. Simpel en goedkoop te maken. Heerlijk, voor wie daar gevoelig voor is, op clit of tepels..
Wie stuurt Masto een foto of filmpje van haar/zijn resultaten......?