donderdag 28 juli 2016

Haarborstelsteel als dildo......


De temperaturen zijn de laatste weken zodanig hoog dat deze ook de zin in seks opdrijven. Althans bij Masto wel. Omdat Masto bijna niet meer neukt verschaft deze haarborstel bij zijn vriendin wel eens een helpende hand tijdens haar zelfbevrediging-sessies. Ondanks dat ze een prachtige kunstlul en een heerlijk vibrerende vibrator tot haar beschikking heeft is deze haarborstel nog niet uit de gratie bij haar.
Masto denkt dat deze 'onopvallende' fallus bij menige vrouw vaak uitkomst biedt en ergens onder handbereik ligt. Ook lange dunne spuitbussen zijn een handig hulpmiddel ter opvulling en stimulatie van de vagina.
Wie durft Masto eens een foto, filmpje of verhaaltje te sturen van een 'onopvallend' hulpmiddel bij het masturberen? Want er zijn vast legio voorwerpen die hier geschikt voor zijn. Masto is benieuwd naar jouw helpende extra hand. masto6tig@gmail.com is mijn mailadres, maar dat wist je natuurlijk al...... :-)

zaterdag 23 juli 2016

Fles-stretchen......

"Dag Masto, het is al wat langer geleden dat ik regelmatig op je blog was te zien. Sinds de pensionering van je vriendin ben je niet zoveel bezig met bloggen als voorheen. Maar de laatste tijd zag ik steeds vaker scrotums met daar omheen ringen, draad, touw of dikke metalen stretchers. Dat deed mij weer denken aan een paar jaar geleden toen ik veel bezig was met ringen en stretchen. De laatste weken loop ik geregeld met 1 of meerdere ringen om de zak en dan vaak de hele dag. Heerlijk geil gevoel; net als er de hele dag iemand heel zachtjes aan je kloten zit te voelen. Met dit warme weer gaat de boel weer lekker geil hangen en omdat ik dorst had, maakte ik een fles aan de ringen vast. Toen begon ik een beetje te zwaaien en dat ging steeds harder omdat dat een heel geil gevoel gaf. Het filmpje dat ik je gestuurd heb laat zien hoe dit werkt. De foto laat zien dat het voorvocht eruit werd geperst door het zwaaien.
Een geile groet van Ben en ik hoop dat je wat meer tijd vrij kunt maken voor je blog. Je mag ook wel meer foto's van je vriendin d'r kutje op je blog zetten hoor!"


Dag Ben, Geilblij verrast door jouw mail met foto en uitnodigend fles-zwaai-strech filmpje! Het filmpje mag gezien worden! Het nodigt uit om mee te doen. Masto heeft inderdaad minder tijd om uitgebreid met zijn blog, maar ook met zichzelf, bezig te zijn. Daarom vind ik het super dat mijn volgers van zich laten horen en vooral zich laten zién! Het is volgens Masto al weer meer dan anderhalf jaar geleden dat we mee mochten genieten van jouw getoonde lekkers!
http://masto60.blogspot.nl/2014_11_01_archive.html
Ook toen had je aan voorvocht geen gebrek.

Tevens hoopt Masto dat meer mannen en/of vrouwen wat meer van zichzelf bloot durven te geven. Iedereen die kan genieten van zichzelf of van een ander is welkom op Masto's blog. Je hoeft beslist geen filmsterfiguur te hebben. Dat heeft Masto en zijn vriendin ook niet. Seksuele geneugten is er voor iedereen, knap, niet knap, dik, dun, lang of klein, geilen met jezelf (of een ander) is reuze fijn!
De temperaturen zijn tegenwoordig weer van dien aard dat Masto's vriendin zich wel weer eens bloot zal geven voor Masto's camera. De tijd zal het leren dus blijf mijn blog volgen.....
Wil je haar vóór zijn? Stuur dan snel jouw foto of filmpje van jouw lekkers naar masto6tig@gmail.com Masto en zijn volgers zijn jou er dankbaar voor.....!

woensdag 13 juli 2016

Masturberen op oudere leeftijd......

Masturberen is voor alle leeftijden! Als je eenmaal in je jeugd hebt ontdekt dat je met je piemel nog veel lekkerder dingen kunt doen dan alleen maar plassen, dan ben je verkocht. (Dit geldt trouwens ook voor vrouwen met hun plasser). Normaal gesproken blijf je je hele leven lang er van genieten. Dat bewijst deze foto van Dutchy maar al te goed! Het genot wat hij voelt straalt er vanaf! Ook opwindend om naar te kijken tijdens het masturberen! Masto vindt dat in ieder geval wel en geniet met volle teugen.....!

zaterdag 9 juli 2016

Metalen stretcher......

De metalen stretcher van Stretcher uit mijn vorige blogs is aangekomen en door hem geplaatst. Het ziet er perfect en zeer geil uit! Nu maar hopen dat het lekker zit. Om resultaat te kunnen behalen moet het natuurlijk langdurig blijven zitten. Mits er een goede doorbloeding is van de testikels! We hopen dat Stretcher ons hierover nog weer eens wat wil vertellen en laten zien natuurlijk........

Accuboormachinestretchen......

Accuboormachinestretchen, een echte mannelijke bezigheid van Stretcher. Veel mannen vinden het opwindend en geil om aan hun balzak met testikels te trekken. Het wekt een erotische spanning op. Sommige kunnen heel wat gewicht verstouwen. Zelfs hun eigen gewicht, maar dat zijn uitzonderingen. Het gewicht van deze accuboormachine geeft toch al een aardige 'trek' aan de balzak met testikels van Stretcher......!

dinsdag 5 juli 2016

Balzakstretchen met draad......

"Ik ben door je blog op het idee gekomen om ook mijn zak te gaan stretchen. Ik ben van bouwjaar 1940 maar nog zo geil als een knul van 18. Ik heb vandaag een balzak stretcher besteld. Ik doe het nu nog met harpsluitingen. Ben pas een week bezig. Als het goed is stuur ik zo nu en dan wat foto's om mijn vorderingen te laten zien. Groeten, Stretcher."

Deze mail met bijgaande foto kreeg Masto van Stretcher. Zo zie je maar weer dat 'spelen en experimenteren' met jezelf van alle leeftijden is! Lekker die geile roes door je lichaam laten vloeien, want we hebben deze heerlijke gevoelen niet voor niets gekregen. Opwindend dat Stretcher het met ons wil delen. Nu maar hopen dat zijn bestelde balzakstretcher er snel zal zijn en we weer mogen meegenieten!

Ook zo geil? Stuur Masto eens een mailtje (masto6tig@gmail.com) met een foto of filmpje van jouw lekkers. Te kleine piemel of raar kutje? Die bestaan niet voor Masto. Ieder genotsplekje is het waard om gezien en vooral gebruikt te worden. Je doet Masto en zijn volgers er een groot geilplezier mee.......!

De erotische maaltijd......

Tja, als Masto als 'kok' in de keuken staat en zijn maaltijd moet verzorgen dan werkt ook zijn eigen 'cock' graag mee. Heldere plas als smaakmaker is niet te versmaden. Het geeft nét dat vleugje erotiek aan het eten. Ook voorvocht doet het goed bij bijvoorbeeld een eitje bakken. Ook sperma is een must in het cake- of pannenkoekenbeslag of in het brooddeeg. Het is beslist niet vies, mits het maar vers is. Het nadeel van sperma vindt Masto dat na productie zijn geilheid weg is. Mocht jij daar ook last van  hebben, produceer dan een portie zaad van tevoren en vries het in. Zo kun je ook nog eens bepalen hoe groot je het uiteindelijke portie wilt hebben. Probeer het ook eens en geniet er van.....!