dinsdag 31 mei 2016

Vrouwelijke genotsplek.....


Dit kleine intieme filmpje kreeg ik van J. toegezonden. Klein maar groots in het opwekken van heerlijke geile gevoelens bij Masto die heel graag mag toekijken!
Op Masto's blog komen deze intieme opnames van vrouwelijke genotsplekjes helaas te weinig voor en daarom ben ik enorm blij dat J. mij onder andere dit mailde:

Hallo Masto,  hierbij een filmpje van een vriendin van me waarmee ik met enige regelmaat gedachten en foto/videomateriaal uitwissel. Toen ik aangaf dat ik me wel eens op deze site aan het WWW blootgaf, (en hoe, super!, Masto) gaf ze aan het een lekker idee te vinden om ook zichzelf hier te delen. Groet, J.

Dit is ontegenzeggelijk waar, want het is heerlijk om te doen maar ook om te zien hoe anderen 'het' doen. Het lijkt zo'n eenvoudig filmpje, maar bij Masto wekt het een stroom aan geile gevoelens op in zijn onderlijf!
In haar episch centrum van genot kan Masto al masturberend wegdromen en hij ruikt dan in gedachten de geur en proeft de smaak van deze intieme vrouwelijkheid......!

zaterdag 28 mei 2016

Voorvocht-, plas- en zaadlozing......


Masto mag nog steeds graag masturberen. Ondanks het feit dat hij al weer een jaartje ouder is geworden :-( Gelukkig functioneert alles nog prima zoals op de beelden te zien zijn!
Na een poosje masturberen komt al snel het heerlijke klaarkomgevoel op gang met soms (heel) veel voorvocht. Zoals te zien is op de eerste foto. Al naar gelang de duur van de masturbatiesessie komt er een moment dat er geplast moet worden. Wat te zien is op het eerste filmpje. Masto moest zich behoorlijk inhouden om niet de lens van de camera te raken.
Op het laatste filmpje is te zien hoe makkelijk Masto zijn zaad kan halen door middel van een paar 'flipper' bewegingen met het toompje onder zijn gevoelige eikel. Dat houdt wel in dat een stevige neukpartij er voor Masto niet inzit.......


Blijf Masto volgen, want hij heeft een opwindend voorspel-filmpje (in close-up!) gekregen van een heerlijke vagina......!!