zaterdag 30 april 2016

Penis en balzak ringen......



Masto kan een stuk minder aan zijn blog werken dan vóór zijn pensioen. Gelukkig kan hij op gezette momenten nog tijd en mogelijkheden vinden. Zoals vanavond bijvoorbeeld. Alleen thuis betekent voor hem masturberen! Het gaat haast vanzelf. Kleren uit, ringen om en lekker laten gaan.
De foto's laten mijn geringde penis en balzak zien aan het begin van de masturbatie-sessie. De erectie begint al behoorlijk te komen en nu ik bezig ben om mijn blog bij te werken is hij op volle geilsterkte en begint het voorvocht te komen........


dinsdag 12 april 2016

Scheergenot.......


Masto kreeg een prachtig scheerfilmpje! Omdat deze aan de grote kant is en Masto privacy hoog in het vaandel heeft staan heb ik speciaal voor mijn volgers de allergeilste screenshots op een rijtje gezet. Opwindend om te zien hoe de penis na de scheerbeurt enorm in omvang is toegenomen.........!

zaterdag 2 april 2016

Erotisch koken......

Koken en bakken is weer helemaal in. Masto mag zo nu en dan ook graag in de keuken staan voor de dagelijkse kost. Maar een enkele keer, als zijn opwindende gevoelens er op het juiste moment weer zijn, wordt het erotisch koken. Naakt in de keuken, al masturberend op het randje van klaarkomen en dan verzinnen wat het gaat worden. Deze keer is het gehaktballetjes maken met gemarineerde ui- en knoflooksnippertjes. Een opwindend feest om te maken en vooral om op te eten!
Ook deze keer was het weer ver-ruk-kul-luk! Echt een aanrader!

Welke keukenprins of -prinses laat mij zijn of haar erotisch recept eens weten?......

Lees ook eens de opmerking van Dutchy op mijn blog van 1 maart 2016 over het marineren. Je kunt er zoveel mee doen......!