vrijdag 22 januari 2016

Smegma onder eikelrand......

Deze smegmafoto kreeg Masto van een volger. Masto vindt dit reuzegeil om te zien en aan te ruiken en probeert dit zelf ook wel eens te 'kweken'. Zie 24 februari 2012 op mijn blog. Maar het werd nooit een succes :-( Zelfs na een paar dagen mijn eikel niet ontbloot en gewassen te hebben. Wat niet meeviel, want Masto masturbeert elke dag wel even via zijn toompje. Wie kan mij een goede tip geven om een heerlijke rand geurend smegma te kweken. Mijn mailadres is inmiddels wel bekend: masto6tig@gmail.com

zaterdag 9 januari 2016

Zaadlozing......

Zaterdagmorgen 2 januari 2016 voelde ik dat mijn oude zaad van vorig jaar ververst moest worden. Dat is voor Masto geen enkel probleem. Voor zaadlozen kun je me midden in de nacht wakker maken! Ruim binnen een halve minuut is het eruit en heb je een heerlijk portie warm zaad van me. Maar omdat Masto lekker lang van het klaarkomgevoel wil genieten, gaat er eerst een lekkere en zo lang mogelijke opgeilperiode aan vooraf! Zoals masturberen via mijn toompje, de strakke balzak met testikels lekker opwarmen in de volle hand, de voorhuid ver terugtrekken zodat mijn eikel heerlijk op spanning komt te staan. En dan van dit alles zo nu en dan een foto maken verhoogd ook Masto's geilpret. Zie de foto's hieronder. Geniet lekker met me mee en stuur mij ook eens wat foto's van jouw bevrediging....!

maandag 4 januari 2016

Pretvocht......

"Hey Masto, Mag ik je om te beginnen alvast een supergeil en zaadovergoten jaar toewensen! Door allerlei omstandigheden super druk. Nou, ja, toch vaak te druk om een filmpje te maken of wat foto’s. Wat niet wil zeggen dat mijn genot-spier niet de nodig aandacht krijgt. Enkele dagen terug toch wat tijd gemaakt om nog eens wat beeldjes op te nemen. Geen ballstretcher of andere hulpjes, gewoon één of ander leuk filmpje en daarin proberen mee te gaan tot het witte goud verscheen. Ik hoop snel weer wat lekkers van jou en andere blogvolgers te zien op je blog.
Groetjes, Jasohn"


Deze mail met film en geile wens kreeg ik van Jasohn. Alsof het in de lucht zit, want Masto heeft zijn zaad ook weer eens laten lopen. Vaak kun je al aan de strakke balzak zien en voelen dat er weer eens geloosd moet worden. Althans dat is bij Masto wel zo. Mijn filmpje zal ik waarschijnlijk morgen plaatsen, zodat we eerst van Jasohn's heerlijke masturbatie kunnen genieten waar uiteindelijk zijn pretvocht zal vloeien.
Hoop dat jij als kijker ook heerlijk opgewonden raakt en ons eveneens mee laat genieten van een lekkere lozing. Ook als vrouw mag je Masto wel eens een heerlijk orgasme laten zien, hij hunkert er erg naar.........