dinsdag 17 november 2015

Eikel in kaarsvet......

Hier twee foto's van Dingeling's eikel in kaarsvet gedoopt. Dit lijkt mij een geile maar heikele klus want ik neem aan dat gesmolten kaarsvet toch tussen de 50 en 60 graden moet liggen. Masto lijkt dit erg geil om ook eens te proberen, maar wil graag eerst een paar tips om zijn eikel niet te laten verbranden of valt dat mee?.
Heb jij hier ervaring mee? Laat Masto eens weten hoe hij deze geile klus moet aanpakken...... masto6tig@gmail.com

Balzak zonder en met stretcher......

Hierbij twee opwindende foto's van Dingeling's pretplek. Op de linker foto zie je zijn pure penis en balzak in ruste. Op de rechter foto zijn heerlijke gestretchte balzak! Ook geil om te zien is hoeveel rek er wel niet kan zitten in een scrotum met testikels.......!

woensdag 4 november 2015

Superstrechen.....!

"Hallo Masto, Het is lang geleden dat ik iets van me heb laten horen en vooral laten zien. Bij deze enkele foto's van mijn laatste binding sessies. Ik heb er van genoten en ik hoop jij ook. Groeten, Superstretcher."

Masto is blij en opgewonden om weer wat van je te horen en vooral te mogen zien! Ontzettend knap en geil wat jij zoal kunt met jouw penis en balzak! Je hebt dat hier al in verschillende blogs laten zien! De bovenste foto bewijst dat je helemaal geen erectie hoeft te hebben om diep te neuken! Het moet een ontzettend geil gevoel geven aan de ontvanger door al die ribbeltjes van het zachte touw.
Op de tweede foto laat je zien hoe elastisch je balzak met testikels kan zijn. Hier nog ingetrokken, maar op de derde foto is die elasticiteit enorm goed te zien met behulp van acht forse harpsluitingen! Ook op vorige blogs van jou geef je ons daar eveneens een zeer opwindende demonstratie van........!
Masto heeft Superstrecher gevraagd om ook eens een foto te mogen zien van zijn penis en balzak in 'rust' voor een vergelijk. Om te zien waartoe zijn balzak en penis in staat kan zijn. Gelukkig heeft hij dat gedaan en is te bewonderen op de onderste foto. Veel dank daarvoor. Daar zie je zijn heerlijke grote forse balzak! Om zo in de volle hand beet te pakken.......! Masto kan zich er heerlijk op bevredigen, jij ook.........?