dinsdag 21 juli 2015

Onze nieuwe vibrator......

Sinds kort heeft Masto's vriendin een nieuwe vibrator. Hier zie je ons 'samenspel'. In dit geval helpt ze een handje mee aan zichzelf en Masto idem dito! Masto neukt eigenlijk niet meer omdat hij dan té snel klaarkomt en dan zijn opwinding en geilheid kwijt is. De handelingen op dit filmpje is een perfecte combinatie. We kunnen ieder voor zich bepalen wanneer we ons orgasme laten komen. Masto houdt van edgen, wat betekend zolang mogelijk tegen het klaarkomgevoel aanzitten. Superlekker en kan dat uren volhouden als hij de kans krijgt.......

Beetgenomen en teruggepakt.....!

De foto's spreken eigenlijk voor zichzelf. Gistermorgen was Masto tegelijk wakker met zijn vriendin. Omdat het de laatste tijd lekker weer is, slapen we allebei naakt in bed. Zelfs het laken ligt tegenwoordig meer naast dan op het bed. Daardoor kunnen situaties ontstaan zoals op deze twee foto's....... :-)

woensdag 15 juli 2015

Ring aanbrengen.....

Op deze collage zie je hoe Masto zijn baarmoederhalsring aanbrengt. De buitenkant van de ring meet in doorsnee 71 mm, de binnenkant 45 mm en de dikte van de ring is 13 mm. Op foto 1 zie je dat ik eerst één testikel er doortrek. Dan volgt testikel twee op foto 2. Op foto 3 duw ik de ring zover mogelijk naar boven om, op foto 4, 5, en 6, mijn zo slap mogelijke penis erdoor te wurmen. Op foto 7 zit mijn penis heerlijk als een vogeltje te broeden op zijn eitjes. Op foto 8 laat ik zien dat om mijn testikels nog een harpsluiting past voor meer spanning en om de ring te borgen voor afglijden.

vrijdag 3 juli 2015

Vagina......

Masto is helemaal uit zijn doen. De schuld ligt bij het warme weer. Daardoor heeft Masto en zijn vriendin geen kleren aan in huis. Dit heeft, ook mede door de temperatuur, gevolgen voor ons libido. Met andere woorden, we zijn geiler dan op dagen dat het minder warm is!
Mijn vriendin wou nooit dat ik haar kutje op foto zette, maar door een teek is me dat toch gelukt. Ze had een teek opgelopen en die zat aan de binnenkant van haar bovenbeen. Masto heeft die weggehaald met een 'tekentang' en vertelde haar dat ik van de plek een foto zou maken om eventueel later te kunnen zien waar de tekenbeet zat. Dat mocht en toen ik zo dicht bij haar intieme en geurende plekje zat kon ik het niet laten haar slip opzij te schuiven en haar grotje wat te openen met mijn vingers! Ze verzette zich niet en gaf zelfs toe..... Hierboven zie je het resultaat van het pretplekje van Masto's vriendin!
Waar dit warme weer al niet toe kan leiden......! Heeft dit warme weer ook gevolgen voor jouw libido? Laat het Masto eens weten: masto6tig@gmail.com