dinsdag 30 juni 2015

Erotische geneugten tijdens warmte......

De zomer is in alle hevigheid eindelijk losgebarsten. Dit maakt bij veel mensen erotische gevoelens los. De kleren gaan uit of worden beperkt tot minimale kledij. Alleen een jurkje voor vrouwen die durven en de korte broek zonder slip voor de heren. Zodat alle erotische zones gemakkelijk bij de hand zijn op momenten dat men naar bevrediging snakt.
Voor Masto is dat het bloot lopen in huis (zie de bovenste foto's) of met open gulp in de auto, zodat zijn speelkameraad direct bij de hand is om zich heerlijk over zijn koppie te laten 'strijken' en dan als waardering zijn baas in extase kan brengen.......! Nee, stijf en groot hoeft ie niet altijd voor Masto te zijn, die heeft zijn eigen zelfbevredigende 'flipper' techniek, zie elders op mijn blog......

dinsdag 23 juni 2015

Genotsplekje.....

Deze spontaan gemaakte foto's kreeg Masto van een volger van zijn blog. (H)Eerlijke foto's die een aanwinst zijn voor mijn blog. Wysiwyg, dus puur! Op de tweede foto zie je een nog slappe penis met een heerlijke parel vocht aan de voorhuid hangen.  De derde foto laat al een beginnende erectie zien met een vochtige eikel die omzoomd wordt door een al voorbewerkte voorhuid. Op de vierde foto staat de penis in vol ornaat gereed om het sperma te halen! De laatste foto geeft een prachtig opwindend beeld van onderen. Met drie heerlijkheden op rij: de volle balzak met zaadproducerende testikels, de dikke stam van de penis in erectie die uiteindelijk eindigt bij de anus. De anus die menig man gebruikt als een gevoelig opwindend grotje........!

zondag 14 juni 2015

Resultaat edge-sessie.....

"Hallo Masto, lang geleden, maar dat wil niet zeggen dat ik hier stil heb gezeten. Hier het resultaat van een langdurige edge-sessie, waarbij ik mijzelf heerlijk glimmend van het glijmiddel naar een hoogtepunt help. Dat wil ik jullie natuurlijk niet onthouden... Want zien masturberen doet masturberen... Geile groet, J"

Hierbij twee screenshots en het masturbatiefilmpje, zodat we er allemaal van kunnen genieten! Want, zoals J. schrijft: "Zien masturberen doet masturberen....." en Masto kan hem daar geen ongelijk in geven en doet heel graag mee!.....

woensdag 10 juni 2015

Stijve......

Voor wie denkt dat Masto geen stijve meer kan krijgen :-) Toegegeven er zijn stijvere, maar ik doe het er uitstekend mee. Door mijn gevoelige eikel en toompje kan ik mét of zonder stijve onder alle omstandigheden klaarkomen. Of net zolang als ik wil op het randje zweven van een bijna orgasme.
Het heeft één nadeel, een vrouw tot orgasme neuken is er niet bij, want na één stoot kom ik al klaar. Maar omdat masturberen een heerlijke hobby van mij is, is dat gelukkig geen probleem. Zelfs mijn vriendin heeft er geen moeite mee.....

Als je wilt reageren, graag!: masto6tig@gmail.com
Hoe meer opwindende liefhebbers hoe meer geile vreugd!

Plassen......

Hierbij nog een kort filmpje van Masto voor de plasliefheb(bers)(sters). Mannen kunnen zich zo gemakkelijk op allerlei (spannende) plaatsen van hun gele goud ontdoen. Dames kunnen het wat minder gemakkelijk, maar als ze het doen en Masto ziet dat, dan is een erectie niet meer bij hem tegen te houden.....!

dinsdag 9 juni 2015

Bevredigende zaadlozing.....

Hierboven zie je drie screenshots en het filmpje die ik zondagnacht van mij gemaakt heb. Zoals je kunt weten is masturberen een bijna dagelijkse hobby van Masto. Zelfbevredigen tot op het randje van klaarkomen. Sommigen noemen het in het Engels edgen. Dit kan bij mij in duur variëren van een paar minuten tot zelfs wel een dag. Thuis masturberen doe ik altijd alleen. Als mijn vriendin uit huis is of slaapt. Zodra zij de kamer uit is en in bed ligt om te gaat slapen, het is dan meestal rond de klok van 24:00 uur, gaat 'automatisch' mijn hand naar mijn kruis. Thuis heb ik meestal alleen een T-shirt aan zodat mijn genotsplekje altijd vrij voor handen is. Voor extra stimulatie staat de TV op 'Meiden van Holland, Hard' en op de leuning van de bank staat een laptop waarop ik onder andere mijn blog voorzien kan van tekst en voor het beeldmateriaal gebruik ik mijn PC als ik alleen thuis ben. Ook gebruik ik de laptop voor het kijken naar opwindende filmpjes. Op deze manier ontspan ik mij dan een uurtje in een heerlijke roes van bijna  klaarkomgenot en lekkend voorvocht! Daarna is het heerlijk slapen. Maar op gezette momenten ben ik dan zo enorm geil dat ik mijn lul bijna niet meer kan aanraken zonder direct klaar te komen.
Zondagnacht was het weer zover. Trillend van geilheid heb ik geprobeerd om, zo goed en kwaad als het ging bij schemerlicht, er een filmpje van te maken. Ik had genoeg aan het wrijven over mijn strakke en keiharde, als een wasbord gerimpelde balzak, om het sperma te halen! Wat er toen door mijn lijf ging is met geen pen te beschrijven......!
P.S. Had het sperma ook zonder aanraking van mijn hand kunnen halen zo intens geil was ik, maar dan werd het filmpje te groot om het te uploaden.
Excuus voor de slechte geluidskwaliteit. Dit komt door de automatische geluidsinstelling :-(

woensdag 3 juni 2015

Zelfbevrediging......

"Hey Masto, 't Is niet omdat je niet zo veel foto's of filmpjes krijgt, dat er niks gebeurt. D'er is gewoon niet altijd zin om dat te fotograferen of te filmen. Maar deze week dus wel. Ring rond de ballen en penis en... Nou ja, je ziet zelf wel in dit filmpje wat er nadien gebeurde... Enjoy! Groetjes, Jasohn"

Normaal gesproken produceert ieder mannenlijf sperma! Soms weinig en soms heel veel. Het zou toch jammer zijn om dit in je lijf te laten zitten. Daarom halen veel mannen dit witte goud op gezette tijden uit hun lijf door middel van een heerlijke zelfbevrediging.
Jasohn laat ons in een filmpje zien hoe hij dat doet. Hierboven een screenshot en zijn filmpje. Geniet mee en iedere man zal mee kunnen voelen wat Jasohn op dit moment in de film voelt.......
(Filmpje moest ik helaas inkorten vanwege de vele Mb's)