woensdag 22 april 2015

Ouwe geile rakker......

LIBIDO, het Latijnse woord voor begeerte, ook wel geslachtsdrift genoemd, is een term die in de seksuologie wordt gebruikt om te verwijzen naar de mate waarin een persoon behoefte heeft aan seksualiteit. Aldus Wikipedia.
Bij Masto, volgende maand 66 jaar, is die behoefte nog steeds heel erg groot. Met alle geneugten van dien! Zoals velen van mijn volgers kunnen weten is mijn libido al op mijn 10e in alle hevigheid losgebarsten en weet gelukkig nog steeds niet van ophouden. Masto geniet nog steeds met volle teugen wat die libido teweeg kan brengen in zijn lijf.
Oké, het gereedschap werkt niet altijd meer zoals toen hij 18 was, maar het intense geilgenot is nog steeds als vanouds! Door de snelle 'flipper' beweging van het toompje onder mijn eikel kan ik binnen 10 seconden urenlang zweven op het topje van het bijna-klaarkom-genot! Een keiharde stijve, die ik ook nog geregeld heb, vooral 's morgens in bed, heb ik niet nodig om te kunnen masturberen. Elke dag geniet ik wel even van mijn libido en hoop dat die nog jaren zo hoog blijft.
Hou jij ook zo van zelfbevrediging of seksueel bezig zijn? Laat het eens een keer weten via een mailtje (masto6tig@gmail.com) of stuur mij eens een foto van jouw speelkameraad of vriendin.
Van mijn kant is discretie voor de volle 100% verzekerd!
Men is nooit te oud om van je libido te genieten........

dinsdag 14 april 2015

"Last" van overtollig sperma......

Eens om de zoveel tijd heeft Masto 'last' van een aanhoudend klaarkomgevoel. Kan dan niet meer lekker voluit masturberen om zo lang mogelijk (liefst uren) in die heerlijke edge-roes te zitten. Bij de minste of geringste aanraking van mijn eikel kan ik al over de edge, oftewel het randje van klaarkomen gaan. Op zich geen probleem, maar de Mastokenner weet dat dan alle geilheid bij mij verdwenen is. Daarom is er helaas maar één oplossing en dat is het spontaan laten lopen van mijn zaad. Ik kan dat ongemerkt voor een plasbeurt op het toilet doen, maar weet ook dat er volgers zijn die dit erg geil vinden om te zien. Daarom heb ik het vastgelegd op een filmpje, (trouwens, na een paar dagen geniet ik ook weer van deze beelden!). Mijn zaad is dan wel wat dikker en niet zoveel dan als ik een uurtje heb ge-edged. Mijn Cowperse klieren hebben dan niet de tijd gehad om voldoende vocht te produceren. Vroeger spaarde ik het op in de vriezer, maar sinds mijn vriendin alle dagen thuis is wordt dat moeilijker. Jammer, want na een paar dagen ben ik vaak weer erg geil en kan dan intens genieten van (mijn eigen) sperma! De geur alleen al kan mij op het randje van extase brengen......!