woensdag 25 februari 2015

Grote schrik bij Masto......

Beleid inzake inhoud voor volwassenen op Blogger

Vanaf 23 maart 2015 kun je niet langer afbeeldingen en video's openbaar delen op Blogger die seksueel expliciet zijn of expliciete naaktheid weergeven.
Opmerking: We staan nog steeds naaktheid toe als de inhoud voldoende openbaar nut heeft, bijvoorbeeld in een kunstzinnige, educatieve of wetenschappelijke context of een documentaire.

 ==============================
Dit wordt het nieuwe beleid bij Blogger.
Grote schrik bij Masto na zovele jaren openbaar plezier en genot.
Momenteel kan ik nog niet goed overzien wat de gevolgen hiervan zijn en wat te doen.
Misschien kun jij mij nog tips geven wat te doen.
Mijn mailadres is alom bekend: masto6tig@gmail.com

zaterdag 21 februari 2015

Penis op verrukkelijke spanning........

De genotspaal van  Josjos op verrukkelijke spanning gebracht! Masto voelt mee wat een lijfelijk genot dit teweeg brengt. Het uiteindelijke resultaat heeft Josjos al twee keer laten zien, in een paar blog's terug. Mannen die die deze foto's zien zullen dit vast beamen. Uiteraard kunnen vrouwen deze heerlijke spanning ook in hun lijf opwekken met behulp van hun clit!......

woensdag 18 februari 2015

Plassen in noodgevallen......


Als reactie op mijn "altijd iets bij de hand hebben om in te plassen" kreeg ik dit filmpje van Josjos toegezonden. Dit zijn de intimiteiten uit het leven die men jammer genoeg nooit te zien krijgt. Ik ben Josjos er dan ook zeer dankbaar voor dat hij ons een van zijn manieren durft te laten zien hoe hij zijn 'plasprobleem' oplost. Deksel er op en je steekt het zo in je zak. Je kunt het potje dan op een later tijdstip, als er wél een wc, urinoir of plek in de buurt is, lozen.

Wie durft mij/ons te laten zien hoe jij je 'hoge nood' oplost als er geen toilet of urinoir in de buurt is?
Stuur je foto of filmpje schaamteloos naar mij op: masto6tig@gmail.com
Op mijn discretie kun je zeker rekenen!

dinsdag 3 februari 2015

Altijd iets bij de hand om in te plassen......


 
Masto mag graag iets bij de hand hebben om in te plassen. Bijvoorbeeld een grote kom (zoals op bovenstaande foto's) als ik voor langere tijd achter de PC of soms TV zit. Een leeg flesje voor in de auto, erg handig als je in de file terecht komt. Op de fiets heb ik niets nodig, dan gaat ie uit de gulp en laat ik het lopen, gewoon onder het fietsen door. In de trein of openbaar vervoer heb ik altijd een stevige plastic zak of boodschappentasje bij de hand. Ook prullenbakjes bieden mij wel eens uitkomst als het niet druk is en er verder niets voorhanden is. Ook een leeg (weggegooid) koffiebekertje biedt wel eens uitkomst, maar is vaak veel te klein. Gelukkig kan Masto de straal op elk gewenst moment stoppen (sommigen hebben daar wel eens moeite mee), zodat de ergste plasdrang weg is. Ook bierflesjes zijn een veelgebruikt middel om het 'gezuiverde' bier weer in op te vangen.
Wie van mijn volgers durft eens wat te vertellen of te laten zien hoe of waarin hij (of zij, daar ben ik ook erg benieuwd naar!) hun nodige behoeften doen als een wc niet voorhanden is......!
Mijn mailadres weet je inmiddels wel: masto6tig@gmail.com

Voortijdige zaadlozing......

Hierbij mijn té vroege zaadlozing van zaterdag j.l. Er zijn perioden dat ik geiler ben dan anders. Mijn volgers weten dat ik bijna niet meer neuk omdat ik dan ook té snel klaarkom als ik de warmte van een natte gladde vagina voel. Daarom staat 'edgen' (langdurig masturberen zonder klaar te komen) bij mij nummer één. Ik kan mij er uren en soms wel dagen mee vermaken. Zaligheid in mijn lijf ten top! Maar deze zaterdagmorgen voelde ik dat edgen moeilijk ging omdat ik constant een klaarkomgevoel in mijn onderbuik had. Dan moet het zaad er maar weer uit dacht ik (het was nog eens niet zo lang geleden) en was zoekende naar een geschikte camerapositie. Mag jullie er graag bij betrekken, maar juist door die gedachten werd mijn geilheid steeds sterker en op een gegeven moment voelde ik het komen en was het niet meer te stoppen door aan bijvoorbeeld verschrikkelijke dingen te denken of aan mijn schoonmoeder :-) Ik kon nog net de camera aanzetten en toen maar laten komen wat er komen ging........