woensdag 26 november 2014

Snoeigeil......

"Dag Masto, nog even een plaatje van mijn zeer geile doe-het-zelf-middag. Met een ring 45 om de lul en de zak en een ring 40 lekker strak om de ballen. Met door beide broekspijpen twee post-elastieken, komt er na een paar uur wandelen behoorlijk veel trek aan de zak. Doordat de ring vastzit aan de elastieken blijft de ring altijd binnenboord mocht hij van de ballen affloepen. Wel telkens onderweg even de ballen optillen zodat ze goed kunnen doorbloeden, maar om daarna met tintelende kloten jezelf af te trekken is dan een feest. Vaak doe ik om de balzak er een paar zwaardere ringen bij. Dit geeft een heerlijk gevoel bij het trekken als de zak beurtelings tegen je hand en dan weer tegen je kont kletst. Hoe harder je trekt des te harder kletsen de ballen tegen je kont. Alleen het geluid al maakt me geil. Misschien maak ik daar nog wel eens een filmpje van. Geile groet, Ben"

Wat moet Masto hier nog aan toevoegen. Zo'n snoeigeile pik op volle spanning die bijna uit het fotokader barst. Deze aanblik van Ben's genotsstaaf zal menige clit en eikel doen verstijven en prikkelen van opkomend intens genot. Voor Masto een juweeltje om lang naar te kijken en zich over te geven aan de opkomende zwelling die beetje bij beetje overgaat in een opkomend orgasmegevoel...... Rest Masto nog één ding: "Ben, we snakken naar een 'kletsend' filmpje!"

P.S. Hoe je post-elastieken kunt dragen (onder een ruimzittende broek) zie je hier: http://masto60.blogspot.nl/2014/02/postbode-elastiek.html

zaterdag 22 november 2014

Keihard......


"Dag Masto, hier weer even wat plaatjes van mijn harde paal tijdens een heerlijke doehetzelf-middag. Na een paar uur kwam ik kreunend en stotend klaar. Dat was echt genieten. Groet, Ben"

Heel erg dank dat we mee mogen genieten van jouw heerlijke keiharde paal! De oerkracht spat er van af! Een ieder, m/v, die deze foto's bekijkt zal reuring in hun kruis voelen en mee willen doen! Zo'n aanblik laat niemand daar onberoerd.
Ook fijn en geil om te zien hoe jij jouw heerlijk gereedschap niet alleen gebruikt om te plassen, maar ook om van te genieten. Je hebt al menigmaal op mijn blog een sterk staaltje laten zien wat jouw mannelijke speelmakker nog meer kan! Zoals bijvoorbeeld op mijn blog van
w o e n s d a g  8  j a n u a r i  2 0 1 4 ......

zaterdag 8 november 2014

Snelle volromige zaadlozing......

Dit filmpje kreeg ik van Josjos. Er zat geen tekst bij, maar dat hoeft ook helemaal niet. Het is ook zonder woorden een opwindend juweeltje van 35 seconden. Let vooral op het geluid. Dat is alleen al super geil. Eerst de sappige geluiden in het begin van de ruk. Dan het opwindend hijgend geluid van het klaarkomen en dan nog de ploffen van het slaan met zijn zware penis en eikel in het heerlijke warme zaad........!

Harde natte paal......

"Hallo Masto, Het is al weer een tijdje geleden, dus hierbij een paar nieuwe foto's van mijn harde paal. Ik vind het heerlijk om mijn voorhuid helemaal strak naar achteren te trekken en mijn grote eikel bloot te leggen. Zoals je ziet begon het voorvocht al weer rijkelijk te vloeien.
Hierna heb ik het voorvocht over de eikel gewreven en ben ik begonnen aan een heerlijk lange edging sessie door mijn grote eikel heerlijk nat af te trekken.
Na ruim een uur edgen begint mijn harde paal nog lekkerder aan te voelen, mijn eikel zwelt op en de rand aan de onderkant van de eikel wordt donkerpaars van het constant nat aftrekken om uiteindelijk na 2-3 uur het af te maken en het zaad te laten spuiten.
Groetjes, Spuitkoning"


Dankjewel Spuitkoning voor jouw heerlijke vochtige bijdrage! Dat ziet er weer supergeil uit. Jouw heerlijke paal met natte eikel roept verlangens op voor weer eens een nieuw heerlijk geil spuitfilmpje! Masto en vele volgers zijn dol op seksuele hoogtepunten van zowel man als vrouw.........!