vrijdag 17 oktober 2014

Het halen van vol romig zaad......

Hier dan het beloofde opwindende filmpje dat Josjos van zijn zaadlozing gemaakt heeft! Bij zo'n heerlijke forse penis met eikel en daaronder een balzak met grote zaadproducerende testikels, behoord ook een volle romige zaadproductie! Het filmpje maakt dit meer dan waar! Geniet en vinger of trek gerust lekker mee......

Zaadlozing......

"Hallo Masto, ik heb een filmpje gestuurd misschien heb je het gezien? Hier een foto van mijn lul. Josjos"
Korte mail, maar....... wat een inhoud! Letterlijk en figuurlijk! Dank-je-wel Josjos dat je deze prachtige zaadfabriek niet in je broek verborgen houdt en wij mee mogen genieten van jouw heerlijkheden en met name van het geproduceerde volle romige zaad......! Veel van mijn vrouwelijke en mannelijke volgers zullen straks wederom genieten van jouw filmpje waarin je het halen van jouw vruchtbare romige zaad laat zien!......

Aan de ketting......

"Hey Masto, Hierbij nog wat foto's. Niet zo veel uitleg bij nodig, dacht ik. Ik lig aan de ketting... Groetjes, Jasohn."
Deze mail en foto's kreeg ik van Jasohn toegestuurd voor de liefhebbers. "Niet zoveel uitleg bij nodig", schreef Jasohn al, dus liefhebbers, geniet!......

zaterdag 4 oktober 2014

Double tribute......

Na de opwindende 'aanloop' in mijn vorige drie blogs over J. dan eindelijk hier zijn apotheose! Een magistrale lozing van zijn opgefokte vruchtbare zaad over twee afbeeldingen tegelijk! Men blijft er naar kijken. Keer op keer neemt J. je mee, tot het moment dat je het zelf ook niet meer kunt houden en je in opperste extase mee rukt of vingert.......!

Golden oil......

Deze prachtige foto van J's vrijkomend 'golden oil' (een super glijmiddel en heerlijk van smaak) wil Masto zijn volgers niet onthouden. J's keiharde penis en opkomend voorvocht tonen de oerkracht van geilheid en opwinding die vooraf moeten zijn gegaan aan zijn bovenstaande filmpje 'Double Tribute'....... !

vrijdag 3 oktober 2014

Geschoren slap en keihard behaard......

Hier nog twee afbeeldingen van J's lekkers in twee smaken. Glad geschoren zonder erectie en behaard met een keiharde stijve. Maar Masto vindt die eerste foto eigenlijk geen slappe, maar een hangende erectie!
Wat die volle forse balzak allemaal wel niet kan produceren zal J. laten zien in mijn volgende blog. Maar eerst gaan we genieten van deze geile foto's en zijn opwarmend filmpje in mijn vorige blog!.......

Testtikels in balzak op spanning zetten......


"Hallo Masto, hierbij weer wat materiaal, verzameld tijdens een geil solo-avondje... "
Zo begon de mail van J. met een zee aan heerlijke bijlagen die ik ook op mijn blog mocht zetten! Dat is niet tegen dovemansoren gezegd en mijn volgers kunnen dan ook met volle teugen genieten van J's heerlijkheden.
Om te beginnen met dit heerlijke filmpje! Hier zet J. zijn keiharde testikels met bijballen op scherp! De oerbron van intense mannelijkheid en nieuw leven, sperma! Door de strakke veter en tegelijkertijd te masturberen help hij zijn vruchtbare zaad een handje op weg naar de zaadblaasjes.
In één van mijn volgend blog's zal J ons in zijn 'dubbel-tribute' tonen hoeveel zaad hij met dit voorspel geproduceerd heeft.........!