zondag 21 september 2014

Sieraden......

"Hey Masto, Hoe vind je mijn armband? Mag ie op je blog? En vraag je volgers eens of zij ook armbanden of andere juwelen hebben die ze  willen delen? Titel van de reeks: armband, jeans en kerstballen. Enjoy! Groetjes, Jasohn."

Deze mail en lekkere foto's kreeg Masto van Jasohn en geef aan zijn vraag graag gehoor. Weet niet wat Jasohn te delen heeft, maar wat wil jij met hem delen?.....

vrijdag 5 september 2014

Sperma aftappen.....

Na al het lekkers, dat Masto toegezonden heeft gekregen, moest het overvloedige sperma er nodig uit. Het kostte mij dan ook geen enkele moeite om het te halen met heerlijke geile opgewonden gevoelens. Je krijgt er letterlijk en figuurlijk wel 'trek' van want ik hoorde dat mijn maag mij een seintje gaf aan het eind van het filmpje :-) .....

De erectie.....

Jengis stuurde mij deze collage van zijn ruim 65-jarig speeltje. Hij schreef onder andere: "Zie hoe het zich ontwikkelt van ontspannen rust tot helemaal klaar om te genieten en genot te geven."
Masto zou het ook een fantastische schoolplaat vinden om te laten zien hoe een heerlijke erectie zich ontwikkelt bij de man! Jammer dat de resolutie van deze foto het niet toelaat. Anders had Masto hem op een groot formaat uitgeprint, ingelijst en opgehangen in zijn slaapkamer. Zodat ook mijn vriendin mee kan genieten! Want een juweeltje is het, die voorhuid, die balzak, die penis......!

woensdag 3 september 2014

Elkaar intiem verwennen......

"Had al lang niet meer gekeken, nog altijd zeer de moeite waard!!  Ik sluit een filmpje bij van mij en mijn vriendin. En wil je meer, dan hoor ik het wel, heb nog wel wat nieuwe foto's ook. Groet, succes!!  Jengis"
Dit mailtje met heerlijke verwenfilm van 692 seconden genot kreeg ik van Jengis. Wat dacht je van jezelf Jengis, ook nog steeds zeer de moeite waard!! Geil om weer wat van je te mogen zien sinds jouw laatste heerlijke filmpjes en foto's op mijn blog in juli 2010. We genieten nog steeds van die heerlijke behandeling die je die meloen hebt gegeven! Maar ook het halen van jouw lekkere zaad.
Ook nu verras je mij (ons) met deze heerlijke film! Wat een zalig genot spat hiervan af. Zoals jullie elkaar verwennen en hoe jouw vriendin je penis masseert met haar knijpende vagina! Alleen al door het kijken ernaar kan Masto 'handsfree' klaarkomen! Ik kan bijna niet wachten op nog meer lekkers van jou/jullie :-) Masto houdt zich dan ook zeer aanbevolen en weet zeker, mijn volgers ook!......

Geringd......

"Hallo Masto,  wat heb je toch een geil blog met allemaal mooi foto's van pikken.  Ikvind het ook geil om te edgen maar langer als een week houd ik het niet vol haha.  Ook ben ik gek op harpsluitingen ringen en gewichten aan mijn pik te hangen of aan mijn ballen om deze te omsluiten.  Bij deze stuur ik je een foto als voorbeeld. Groeten."

Deze mail met foto kreeg ik afgelopen week van een 44-jarige ringen-liefhebber.  Masto weet uit eigen ervaring dat het op spanning brengen van penis en balzak je een uiterst geil gevoel kan geven en het masturberen en edgen tot een feest maken. Zelfs neuken met deze kleine harpsluiting om de eikel is mogelijk! Dank voor je foto en maak er gerust nog meer! Ook sperma vindt Masto heerlijk om op te geilen!