woensdag 30 april 2014

"Ik heb ook heel veel voorvocht......"

"Hallo, Na een beetje googlen kwam ik je blogspot tegen. Ik heb ook heel veel voorvocht. Hierbij twee foto's. Groeten van Patrick."

Deze foto's kreeg ik van Patrick, een volger van mijn blog. Masto vindt voorvocht ook heel opwindend, lekker en is een teken van geilheid en lust. Hoop dat er nog meer foto's zullen volgen, want er zijn wel meer volgers op mijn blog die hier van smullen.......!

donderdag 24 april 2014

Geilvlekken......

"​Ergens op je blog vraag je om foto's van meubels of doeken met geilvlekken. Eigenlijk vroeg je om zaadvlekken maar ik hoop dat vrouwelijk geil ook welkom is? Dit gebeurt er met je bureaustoel als je druipt van het geil en een handdoek 'vergeet'  te gebruiken! Geile vlekken kusss, Heleen."

Dank Heleen voor deze heerlijke onovertroffen pretvlekken op jouw 'werkplekstoel'. Voor de pretvlekkenliefhebbers een heerlijke geil-stimulans. Zo ook Masto. Ik kan er heerlijk op wegdromen! Welke opwindende gevoelens zijn er aan deze vlekken voorafgegaan. Misschien zitten er ook wel zaadvlekken bij waarvan de laatste restanten uit jouw kut zijn gevloeid. Trouwens, ik zie in deze vlek een bloem. Een roos. Een roos die gemaakt is door een echte 'roos van vlees'........?
Zijn er meer mannen of vrouwen die hun geilvlekken durven te tonen? Geneer je niet. De vlekkenliefhebbers zijn er dol op en een fotootje is zo gemaakt en opgestuurd naar Masto: masto6tig@gmail.com

woensdag 23 april 2014

Opwindende story over edgen......

"Hallo Masto,
Met veel belangstelling volg ik je blog al een ruime tijd en dit stukje schrijf ik op vraag van mijn lief. Ik had het vanmorgen op je site geplaatst maar ik denk dat er iets mis is gegaan want ik kan het nergens meer terug vinden. Zoals je in het onderwerp kan zien gaat het over edgen. Dus zo lang mogelijk op het randje balanceren van nét niet klaarkomen.


Jij houd van edgen? Nou mijn lief dus ook!!! Ik leerde hem kennen via het internet. Hij kijkt graag naar vrouwen om op te edgen. Hij heeft een uitstraling die vrouwen gewillig maakt met zijn dominante blik in de ogen. Hij wil dat vrouwen zich voor hem klaar maken en kijkt ernaar met een flinke bobbel in zijn broek. Hij heeft wat vrouwen die dit gewillig voor hem doen waaronder ik. Hij wil kijken hoe een vrouw zich klaar maakt voor hem en het geil dan over zijn gezicht uitsmeert. Meer wil hij niet. Verder is hij ongenaakbaar en onaantastbaar; onbereikbaar voor hen. En juist dat maakte me verslingerd aan hem. Ik wilde hem en alleen maar hem!
Op een keer was ik weer voor hem aan het masturberen en hij keek toe met een grote bobbel in zijn broek. Zijn ogen star op mijn kut gericht. Ik kwam klaar en soms komt dat bij mij in grote dikke klodders zo ook nu. Ik smeerde dat over zijn gezicht en haalde een klodder op mijn vinger. Ik trok er een flinke geile sliert van en keek hem geil aan en smeerde het weer op zijn gezicht. Maar ik wilde meer! Begon zijn gezicht te likken en hield de bobbel in zijn broek in het oog. Ik zag dat zijn broek nat werd en dacht dat hij klaarkwam door deze onverwachte wending. Maar het bleek voorvocht zo weet ik nu. Ik keek hem aan en zijn ogen kleurden donker van geilheid en ik wist dat ik hem had waar ik hem hebben wilde!
We belandden in bed en praatten ook over wat ons bezig hield op seks gebied. Hij vertelde dat hij naar de vrouwen keek en daarna urenlang speelde tot op het randje en dat wekenlang vol hield. In tegenstelling tot jou Masto, laat hij het niet zo ver komen dat zijn lul niet meer stijf of overgevoelig word zodat hij geen aanraking meer kan verdragen. Hij wil zijn zaad halen met een volledige stijve lul en net voor het spuiten meet hij zijn lul en dikte van de kop. Hij schrijft dat allemaal op maar helaas voor mij mag ik het logboek nog niet inzien. De relatie is nog te pril vind hij.
Gisteravond wilde hij gaan edgen door te neuken. Ik heb me voor hem klaar gevingerd en daarna heeft hij me heerlijk gebeft. Daarna heeft hij me geneukt  en stopte toen hij bijna klaar kwam. Natuurlijk is hij nu nog steeds supergeil en loopt rond met een half stijve lul en af en toe neukt hij me kort. Het voorvocht is er helaas nog niet omdat hij gisteren nog heeft gespoten maar dat komt wel weer. We raken zijn lul verder niet aan. Hij wil het echt bereiken door te neuken. We zijn benieuwd hoelang hij dit vol gaat houden. Het sap stroomt hier ook rijkelijk. Die half stijve lul maakt me wild van geilheid! Ik zit continue tegen een orgasme aan met een stijve harde clit en het vocht stroomt onophoudelijk. Heerlijk om steeds kort en hard geneukt te worden. Dit mag nog wekenlang duren wat mij betreft, maar ik denk niet dat hij dat gaat redden met neuken. Maar we zullen zien, we houden jullie op de hoogte.


Vannacht heeft hij me gevraagd dit op je blog te plaatsen omdat ik beter schrijf dan hij, maar hij heeft andere kwaliteiten mmmmmmmmmmm. Ik hoop hem zover te krijgen dat er ook nog foto's komen, maar daar is hij nu nog niet aan toe. Later gaan we dit herhalen met uitsluitend pijpen. Dus jullie horen nog van ons!

Owya er was wel lengte en dikte verschil gemeten tijdens de edge sessies. Zijn record was ruim 18 cm lang en het dikste punt van de kop was ruim 6 cm! Benieuwd of we dit gaan overtreffen.

Geile edgegroet van Heleen."


Deze mail kreeg Masto toegezonden voor plaatsing op mijn blog. Bij deze dus. Nu maar hopen dat er lekkere opwindende close-up foto's komen van hun pretplekjes. Heleen heeft ons wel wat in het vooruitzicht gesteld! Nu in spanning afwachten.......

Triootje......

Drie op een rij! Een heerlijke kettingreactie! Aangevoerd door filmende spermahalende Jasohn. Op de tweede plaats filmende zaadhalende Blotebelg. Dan als derde de fotograferende zaadsparende, in een enorm geile roes opwekkende, Masto. Wie maakt er vier op een rij van......?
Klik op de foto voor een beeldvullend formaat.

dinsdag 22 april 2014

Gezamenlijk masturberen......

"Dag Masto, Ik heb me laten gaan op uw zeer geile clip van je blog (en opdracht uitgevoerd zoals door Jasohn gevraagd). Groeten, Blotebelg."

Hierbij een overheerlijke reactie van Blotebelg als antwoord op Jasohn's vraag. (Zie http://masto60.blogspot.nl/2014/03/red.html). Let vooral op de timing van het hoogtepunt in de 22ste seconde! Dit kan alleen maar door een vakman die zijn genotsplek door en door kent!.......

woensdag 16 april 2014

Snelle 'ongeschoren' ruk......

"Hallo Masto, Filmpje van een minuutje. Deze keer niet geschoren, maar ik wissel wel eens meer af. En zoals je kan zien, deed 'het deugd.' Groetjes, Jasohn."
Bovenstaande mail met filmpje kreeg ik van Jasohn. Jammer dat het wat aan de donkere kant is, maar té geil om  het niet te plaatsen! Veel mannen zullen herkenning zien in deze snelle ruk. Maar ook vrouwen vingeren zichzelf wel eens snel klaar om verlost te zijn van dat zeurderige geile gevoel in de onderbuik. Dat soms zo storend kan zijn in de dagelijkse beslommeringen dat het hoofd er niet goed bij gehouden kan worden. Een snelle ruk of vinger kan dan een afdoende en ook nog eens een heerlijke oplossing zijn voor dit 'probleem'......!

dinsdag 15 april 2014

Zien spuiten doet spuiten......

"Dag Masto, Fixfox had gister (maandag) een heftig dagje... van werken kwam niet veel. Hij stond zich steeds maar op te geilen aan jouw recente spuitfilmpje. En vond dat jij maar moest delen in de resultaten die daarvan vastgelegd zijn. Keek vanmorgen nog wat oude spuitfilmpjes van je en was behoorlijk onder de indruk van je spermavolume. Een behoorlijke mondvol om zo maar te zeggen. Dat is wel even slikken.. Las de daarbij geplaatste tekst op je blog. Fijn te weten dat je sperma ook nog heerlijk smaakt. Dat niet iedereen daar zo over denkt weet ik. Iedere keer smaakt het weer anders: licht bitter, zoutig, zoet. Het is een bron van genot. Groet, Fixfox."
Geil om te horen Fixfox. Het was een behoorlijke scheut bij mij op het filmpje, maar er is ook nog sperma verdwenen naar mijn blaas toe. Als de ring té strak zit en deze mijn pisbuis wat dichtknijpt, zoekt mijn sperma de kant van de minste weerstand op. Het volume en de dikte van mijn zaad wisselt nog wel eens. Als ik kort masturbeer en klaarkom dan is het meestal dik. Masturbeer ik daarentegen uren en uren achter elkaar dan is het een stuk dunner en lijkt het op melk. Zo heeft iedere man zijn eigen "merk" sperma. De hoeveelheid hangt ook samen met de grootte van de zaadblaasjes die bij sommige mannen een enorme hoeveelheid sperma kunnen bevatten.......

maandag 14 april 2014

Nepkut maken......

"Nog een klein experiment op video gezet... Een ‘gevangeniskut’ gemaakt en geneukt... De inspiratie deed ik hier op: http://www.dumpert.nl Eerst met een wegwerphandschoentje geprobeerd, maar die gingen direct stuk. Bij een wat steviger exemplaar kreeg ik het knoopwerk moeilijk voor elkaar, vandaar dat ik wat tie-rips heb gebruikt in plaats van knopen, alhoewel het ‘ontwerp’ hetzelfde is gebleven. Flink wat glijmiddel op mijn rubberen kutje gedaan, een geil filmpje opgezet en toen kon de pret beginnen! Al met al geen verkeerde ‘neuk’-ervaring! Het mooiste vind ik zelf het zien hoe mijn geil uit de rubberen opblaaskut komt gelopen... Geniet ervan!
Dat doet Masto zeker! Deze bovenstaande mail kreeg ik van een bekende volger. Je komt hem verschillende keren tegen op mijn blog. Zijn laatste experiment was vorig jaar oktober toen hij bij zichzelf een ijsblokje in zijn anus duwde en daarna zalig klaarkwam met veel sperma. Zo ook nu weer! Wie maakt en doet hem dit na!.......

Detail......

"Hallo Masto, Nou, ik heb de smaak te pakken. Hoop dat je er van geniet. Zag nog ergens dat je een tijd geleden om close-ups vroeg. Komt mooi uit. Moi, Fixfox."

Dag Fixfox, Fijn dat je de smaak te pakken hebt! Geniet van jezelf! Alleen jammer dat jouw foto's zo enorm klein in pixelomvang zijn :-( Masto en denk vele volgers, zijn dol op detail! Tegenwoordig moet het grote aantal pixels geen probleem meer zijn......

zaterdag 12 april 2014

Zaadlozing van Masto......

Hierboven het eindresultaat van mijn zaadlozing. Na weken van edgen, dus nét niet klaarkomen kreeg ik het gevoel dat het er weer uit moest. Op een gegeven moment wordt mijn penis dan zó gevoelig dat masturberen haast niet meer mogelijk is. En van dat masturberen op het randje van klaarkomen moet ik het hebben. Dat is die zalige geile roes waar het heerlijk vertoeven is! Liefst urenlang! Maar op een gegeven moment wordt alles zó gevoelig dat ik mijn zaad, zonder te masturberen, er zo uit kan 'schudden'.......

vrijdag 11 april 2014

penis-close-up-collage......

"Beste Masto, Al een hele tijd volg ik je blog met steeds meer interesse. Het is een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden die bijeengehouden wordt door jouw tolerante, begripvolle en eerlijke omlijstingen. Hoewel ik zelf helemaal hetero ben fascineert jouw sperma mij enorm. Zozeer, dat ik erover fantaseer hoe het zou zijn dat te proeven. Tot geils, Fixfox."
In de beslotenheid van je eigen lijf maakt het niet uit met welke gevoelens je in de wereld staat. De intieme sfeer, het intense genot die je jezelf kunt geven is een belevenis die niemand je kan afpakken. Dat je het met mij/ons wilt delen is des te genotsvoller! Ik kan je verzekeren dat mijn sperma uitstekend smaakt en alle ingrediënten bevat dat in vruchtbaar zaad moet zitten :-) Maar kan je tevens verzekeren dat vele mannen en vrouwen er totaal niets van moeten hebben! Smaken verschillen......

donderdag 10 april 2014

Erectie......

"Dan twee keer mijn lustobject, ontspannen en een beetje minder ontspannen. Zelf een foto maken leidt me net teveel af. Er komt nog wel eens een waar ie stijf is (zie onderste foto). Ik geloof niet dat ik heel groot geschapen ben, maar ik doe het er prima mee. Nooit klachten gehad, integendeel. Maar zoals Masto benadrukt: het zit hem niet in de grootte. Maar de verhalen dat vrouwen niet primair van de penetratie zouden houden..... mijn ervaring is anders. En er is nog wel meer te showen, maar dat komt later wel."

Hierboven een stukje uit Fixfox's mailtje die Masto kreeg. Fixfox is een hetero man maar met ruimdenkende fantasieën. Houdt van neuken met zijn vriendin, masturberen, fantaseren, fotograferen en showen van zijn pretplek. Dus zullen we hopelijk nog meer te zien krijgen van Fixfox heerlijkheden.......

dinsdag 8 april 2014

Rukken en ontladen......


"Hallo Masto en blogvolgers. Er is enkele malen gevraagd voor een spuitfilmpje. En hieraan wil ik graag voldoen. Geile groetjes, Dezeman"

Deze mail, met lekkere bijlagen, kreeg Masto van Dezeman. De beelden spreken voor zich. Eerst lekker masturberen en dan al het zaad in een zalig makend orgasme er uit pompen. Daarna, als alle geile spanningen uit het lijf verdwenen zijn, merk je pas dat je nodig moet plassen. Een glas bij de hand kan dan uitkomst bieden. Zo wordt de zaadbuis ook weer netjes schoongespoeld......