maandag 31 maart 2014

Stretchen en sperma verzamelen......

"Hallo Masto, Ik geniet nog regelmatig van je heerlijke site. Laatst heb ik  weer eens heerlijk mezelf kunnen verwennen. Mijn vrouw was een middagje weg en toen nam ik mijn kans waar. In navolging van jouw spermapannenkoek, ben ik ook sperma gaan verzamelen, om dat te kunnen verwerken in een gerecht(je). Ik weet niet of het ook een pannenkoek gaat worden, of iets heel anders. Een cummacino is misschien ook wel lekker en daar heb je ook wel wat opgeklopt sperma voor nodig. Misschien zijn er onder je lezers/volgers ook geilaards die heerlijke ideeën hebben?
Ook ben ik mijn zaadfabriekje weer eens gaan stretchen. Ik wist niet dat er met wat geduld en handigheid al zoveel geil genot te bereiken valt. Ik kwam tot ongeveer 7 cm. Ik weet niet of dat veel is, maar het voelde lekker, maar ik liep niet zo makkelijk. Daarna mijn spermavoorraadje aangevuld en diepgevroren.... Smakelijke en geile groetjes van Dezeman."


Dank je wel Dezeman voor jouw lekkere mail en opwindende foto's! Veel mannen (en vrouwen denk ik ook) klinkt dit als muziek in de oren. Even niemand thuis en dan jezelf heerlijk seksueel verwennen. Zeker één van onze primaire levensbehoeften. Geil om te lezen dat jij ook je zaad aan het verzamelen bent voor later om er lekkere dingen mee te doen. Masto gebruikt zijn zaad ook regelmatig voor diverse doeleinden! Zonde om zomaar weg te gooien :-)
Stretchen doe ik voor de seksuele opwinding en niet om pijn te lijden. Er is geen man met een universele balzak. Een rek van 12 cm kan voor de ene een prestatie zijn en voor de ander een rek van 7 cm! Masto heeft vaak zelf maar twee ringen om. Die zitten prettig en kan ze continue dragen.......
Mochten er mannen of vrouwen zijn die Dezeman een tip kan geven wat te doen met het diepgevroren zaad, dan kunnen ze dat hieronder plaatsen bij opmerkingen of die sturen naar mij: masto6tig@gmail.com.

Teaser......

"Hey Masto, Deze keer geen filmpje waar in er klaar gekomen wordt. Eerder een teaser, in de hoop dat mede blogdeelnemers (mannen & vrouwen) er ook zo eentje posten. Is een dagdagelijkse situatie, douchen, maar dit kan ook prikkelend zijn. Of het kan het begin zijn van een masturbatie. Zijn er nog blogdeelnemers die dagelijkse situaties op film durven zetten en met ons willen delen? Wisselen van kleren; ballstretcher aandoen; intiem scheren of als je een foto maakt voor dit blog, dat filmen.....  Groetjes, Jasohn"
Dank je Jasohn voor dit filmpje en oproep. Douchen kan inderdaad zo maar uitlopen op een stevige masturbatie of neukpartij. Er zal in de wereld al heel wat intiem lichaamsvocht verdwenen zijn door de gretige doucheputjes......

vrijdag 28 maart 2014

Favoriet masturbatieboek......

Hierbij een boek (klik er op voor een vergroting) uit de jaren '50 waarmee Dutchy737 als jonge jongen in die tijd zijn masturbatieplezier mee stimuleerde. Seksboekjes waren toen nog niet voorhanden. Die kwamen later pas. Masto moest het toen ook doen met dit soort boeken van zijn ouders. Stiekem zoekend in de slaapkamerkast. Want dit soort boeken stonden niet in de woonkamer. Pas eind jaren '60 kwamen de echte seksboekjes zoals de Candy! Precies op tijd voor Masto want de masturbatiehonger was bij mij groot in die tijd. Alles mocht gelukkig en niets moest!......

Wie heeft er ook een favoriet boek of blad om op te masturberen. Van vroeger of van nu. Maak er eens een foto van en stuur die eens naar Masto. Zodat we met z'n allen mee kunnen kijken en er ons misschien ook aan kunnen opgeilen! masto6tig@gmail.com

Inmiddels is er een reactie binnengekomen van Jasohn, hij schreef:
"Hey Masto, Je vroeg naar de boekjes die ik vroeger gebruikte... Nu, wat ik me nog herinner, was de Snoecks. En deze jaargang, 1980. De boekjes zelf, heb ik niet meer... Groetjes, Jasohn."
Wie durft nog meer te reageren met een afbeelding van zijn of haar favoriete masturbatieboek ter stimulatie bij het masturberen......?

donderdag 27 maart 2014

Zaadvlekken, voorvocht en kutgeil......

Opgegeild door de zaadvlekken van mijn volger kon ik niet achterblijven. Ik moest nog een lap ergens hebben liggen uit halverwege 2011. (Staat ook op dit blog). En ja hoor, op een 'geheime verstopplek' vond ik mijn zwaar bevlekte lap terug! Ik heb nu een handdoek op mijn stoel liggen, maar toen had ik die lap om al het lekvocht en zaad op te vangen. Dat dit niet altijd goed gaat is wel te zien aan de voorkant van de zitting. Ik ben nu 64, maar de 'aanmaak' van zaad en voorvocht loopt als vanouds! Al 54 jaar een genot dat ik niet graag zou willen missen.

Heeft jouw stoel, handdoek, lakens (en noem maar op) ook van die heerlijke mannelijke of  vrouwelijke! genotsvlekken? Maak er eens een foto of filmpje van voor op mijn blog. Dan kunnen de vlekkenliefhebbers(sters) hiermee hun opwinding enorm versterken........!
Stuur ze, eventueel anoniem, naar: masto6tig@gmail.com

Oude zaadvlekken......

Enkele postings terug op mijn blog bij het onderwerp Zonder ringen van superstretchen, deed Masto een oproep om eens wat oude zaadvlekken op de foto te zetten voor op mijn blog. Deze volger van mijn blog deed dat en hierboven zie je zijn resultaat! Oude spermavlekken uit de jaren '60! Spuiten in een multomap, over de Mecano en aftrekken op een foto uit een boek van de ouders!
Voor Masto een feest van herkenning. Toen ik na mijn 10e jaar in 1959 de smaak van het masturberen had ontdekt, door toedoen van mijn oudere neef, begon voor mij ook de zoektocht naar erotisch materiaal. En inderdaad, in de slaapkamerkast van mijn ouders lagen wat oude boeken die het ook moesten 'ontgelden' door toedoen van mijn potentie. Wat jaren later mocht ik mij abonneren op De Lach! Humor en filmsterren in badpak. Liters sperma heeft dit blad uit mijn teelballen getrokken! Een heerlijke ontspannen tijd, waar ik graag aan terugdenk.......

Masturbatie......

Hierbij een mailtje van Jasohn met bijlage. Even ontspannen........
"Hey Masto, Hierbij een filmpje van enkele jaren geleden. Geen cumshot, maar toch aardig wat opwinding te zien. Enjoy! Groetjes, Jasohn."

zondag 16 maart 2014

Kuthoer......

"Op 15 oktober 1950 ben ik in Leeuwarden geboren als het derde kind van 4. Ik zou het zusje zijn van mijn drie broers. Mijn oudste broer is 4 jaar ouder, de tweede broer is 1 jaar ouder en de jongste broer is 5 jaar jonger dan ik. Mijn ouders waren beide arts. Mijn vader had een praktijk, mijn moeder was huisvrouw en een lieve moeder. Ze waren, zeker voor die tijd, vrij in hun opvattingen over seks en niet preuts. Mijn moeder zat in het bestuur van de NVSH, de Nederlandse Vereniging voor Seksuele Hervorming. Zij was voorstander voor vrije seks, het gebruik van voorbehoed middelen, abortus en nog veel meer. Wij waren ook lid van een naturisten vereniging en van de NFN. Onze vakanties brachten wij door op besloten naakt campings (naakt recreatie was nog verboden) of in zuid Frankrijk op een naturisten camping. Ook gingen we wel met onze ouders naar het strand van Schoorl, waar we dan naakt zwommen een speelden. Thuis was er geen schaamte voor bloot. Het was normaal dat ik samen met mijn broers in bad zat. We sliepen allemaal naakt. Voor het slapen gaan speelde ik met mijn broers, waarbij we meestal al naakt waren. Ik vond dat heel normaal en was mij er totaal niet van bewust dat de meeste mensen bloot maar vies vonden."
Lees haar hele verhaal verder op http://deedraa.eroclubs.nl
(Wel eerst lid worden natuurlijk, maar dat kost niets).

Hoe Masto op haar Club is terechtgekomen weet ik niet meer, maar ze boeide mij enorm. Haar verhalen over haar jeugd spraken mij erg aan en kon er mij dan ook volledig in verplaatsen. Temeer omdat ze ook een geboren noordeling is en een deel van haar jeugd in de heerlijke 60tiger jaren heeft doorgebracht. Veel, heel veel herken ik in haar openhartige en eerlijke verhalen over haar jeugd. Zo genoot en geniet ikzelf (geboren in 1949) elke dag ook nog steeds van ongegeneerde (zelfbevredigende)seks.
Omdat mijn blog toegespitst is op in en rond het kruis en dames hier helaas onderbelicht zijn, heb ik Deedraa gevraagd of ik die ene foto van haar kierende zaadspleet op mijn blog mocht plaatsen. En dat mocht! Leeftijd is voor Masto geen probleem. Elke leeftijd heeft zijn eigen specifieke charmes! Als je nou 18 of 98 bent. Wel hangt het af van je innerlijke geilheid en conditie natuurlijk, maar in feite is er geen leeftijdsgrens aan seksueel genot verbonden! Hoop dan ook dat Masto nog eens een recente foto van haar zaadkutje mag plaatsen. Duizenden mannen hebben zich inmiddels leeggespoten in die heerlijke hoerenkut van haar, zo las ik op haar Club. Een zeer ervaren slettekut die inmiddels gespoeld moet zijn met vele en vele liters mannelijke potentie! Sperma als natuurlijk glijmiddel! Beter kun je het niet krijgen!.....

Red......

"Dit keer geen “hulpstukken”, gewoon slipje (rood slipje, vandaar de naam Red.....) naar beneden en een prikkelend filmpje doet de rest. De ontlading was trouwens lekker intens. En nu ik het filmpje opnieuw bekijk, krijg ik er weer een harde plasser van. Als het jullie ook wat doet, lees ik het hier graag bij de opmerkingen. Nog leuker zou ik het vinden als jij hier een filmpje plaatst waarbij je masturbeert op dit filmpje! Ik ben benieuwd! Enjoy! Jasohn."

Het oorspronkelijke filmpje heeft Masto ingekort om ruimte te besparen voor zijn blog. Zodat er zoveel mogelijk plaats overblijft voor nog meer lekkers...... Dat lekkers mag je sturen naar mijn mailadres: masto6tig@gmail.com maar moet wel eerlijk van jezelf zijn natuurlijk!.......

woensdag 12 maart 2014

Superstrechen naar 115 mm met 12 ringen......

"Hoi Masto, De vorige foto's van mij met 11 ringen kwam inderdaad tot 90 mm. Ik las in een reactie van Ben, dat hij naar 12 ringen wilde gaan. Dit heb ik vanmorgen ook geprobeerd en met een beetje extra rekken is het inderdaad gelukt om 12 ringen aan te brengen. Heerlijk een tijdje mee rondgelopen. Met deze 12 ringen kom ik tot 115 mm (geweldig, al zeg ik het zelf). Bij deze de super geile foto's. Ik heb nog zalig een tijd ge-edged en me daarna heerlijk afgetrokken. Geile groet en misschien heb ik later nog meer foto's."

Wat heeft Masto hier nog aan toe te voegen. De geile foto's spreken voor zich!...... Verwonder je over de enorme rek die bij sommige mannen in hun balzak zit. Oh ja, Masto is dol op zaadfoto's, misschien lukt het je daar nog eens wat afbeeldingen van te sturen. Van een paar druppels word ik al beregeil.....!

N.B. Mocht iemand anders dit ook willen proberen neem dan goed je eigen veiligheidsrisico in acht! Behandel met grote zorg jouw testikels (de aanmaak van nieuw leven) en zaadleiders (het vervoer naar buiten) en forceer niets!

Zonder ringen......

Hierbij ook de foto's van superstrechen zonder de 11 grote ringen. Wat is er nou lekkerder voor een man dan met zijn kleine jongen bezig te zijn. De kern waar zijn oergenot zetelt. Nee, niet zijn maag, want die is voor de liefde :-)
Wat waarschijnlijk niemand aan de onderste linker foto zal opmerken (klik er op voor een groter formaat) zijn de vlekken op de zitting van de stoel! Hieraan herken je de echte doe-het-zelver. Eén zo'n vlekje maakt Masto al lekker geil. Dus mannen (en eventueel vrouwen) kijk eens naar jouw zitting? Welke vlekkenkampioen durft er mij (eventueel privé) een foto van te sturen? masto6tig@gmail.com
Geneer je niet, je doet mij er een groot en geil plezier mee. De lekvlekken van mij zijn wel ergens te zien op mijn blog. Zelfs de onderkant van mijn bureau is niet vlekkeloos.....

zondag 9 maart 2014

Superstrechen......

"Hoi masto60,  Ik heb enkele foto's op jouw blog gezien van balzakken met harpsluitingen. Ben zelf ook gaan experimenteren. Begon met 6 ringen, maar kan er nu al 11 om krijgen. Bij deze een paar foto's ervan. Groeten."

Masto wist niet wat hij zag toen hij de bijlage van deze mail van een volger opende! Wat een geil en sensationeel gezicht is dit! Wat een rek zit er in sommige scrotums! En met nog steeds een goede doorbloeding ook! Heel uniek en zeer geil want het zijn geen kleine ringetjes! Ik schat dat de rek minstens zo'n 90 mm moet zijn.......!

Imitatiepoes......

Hier zie je wat een siliconenkut uiteindelijk (na 23 seconden) bij Jasohn teweeg kan brengen......

Koord.....

Hier weer eens een heerlijke opname van Pinkie. Voor extra opwinding kan een eenvoudig stukje koord wonderen verrichten. Je kunt de spanning op testikels en penis zo ver als mogelijk is opvoeren! Tot uiteindelijk een orgasme niet meer tegen te houden is...... Dank je Pinkie voor deze prachtige opwindende foto van je heerlijke penis, eikel en forse zaadproducerende testikels......!

vrijdag 7 maart 2014

Scheren en strechen......

"Hallo beste Masto, bij deze een paar foto's van mijn scheerbeurt... Na het scheren lekker gemasseerd met olie en dan glijdt het materiaal ook beter om mijn scrotum, dus daarna mijn stretcher weer geplaatst. En nu zit ik lekker op de bank deze mail te schrijven, mijn ballen lekker strak bij elkaar. Ik hoop volgende week eens wat meer tijd voor en met mezelf te krijgen..... En misschien maak ik ook wel wat foto's dan. Groetjes en een mastastisch weekend allemaal."

Dank voor jouw lekkere foto's Dezeman. Hierop kan men goed zien hoe je een strakke balzak, die de testikels naar binnen trekt, met een ring weer prachtig naar buiten kunt halen! En de geile opwinding zo een heerlijke boost kunt geven! Masto vindt het heel opwindend om de forse testikels van Dezeman te aanschouwen en te bedenken dat daar, dag in dag uit, een eindeloze stroom van miljoenen zaadcellen geproduceerd worden. Voor bevruchting of consumptie......

woensdag 5 maart 2014

Glijmiddel......

"Hallo Masto, Vanmiddag heb ik, toen ik alleen was, nog maar eens wat gespeeld met mezelf en de camera. Voor de verandering heb ik eens wat glijmiddel gebruikt. Het filmpje stuur ik je later......"

Dank voor jouw mail en heerlijke natte 'glij'foto's Liefstel1977!  We wachten met spanning op jouw filmpje met hopelijk nog veel meer 'glij'middel......

Pak en stropdas.....

"Pak & das. Is dit nu een brave of een stoute foto? Of gaat er achter het net pak juist de meest 'dirty mind' schuil? Of is dit net leuk als foto, omdat hij prikkelend is maar toch niet te veel bloot geeft en voldoende plaats laat voor de eigen fantasie? Of… Nou, ja, wie beter wil kijken kan klikken op de foto. Enjoy, have fun! Groetjes, Jasohn"

zondag 2 maart 2014

Spelen met jezelf.....


"Hallo Masto, Hier een paar foto's waar ik met mezelf aan het spelen ben. De andere posts hebben mij weer genoeg op kunnen geilen om wat plaatjes te schieten en naar je toe te sturen. Je kunt zien dat het voorvocht en beetje sperma wat er soms uitdruppelt her en der al opgedroogd is. Ongeveer hetzelfde als jouw eerdere blogposts. Aan het einde nog een filmpje waar ik het lekker laat lopen.
Kijk maar of je het wilt plaatsen."


Deze foto's kreeg ik van Liefstel1977 waarvan al eerdere posts op mijn blog staan (onder andere bij augustus 2012). Kijk en geniet mee......!

Cockringen - Deel 3 ......


Deel 3 – nog een stapje verder
We gaan nog even door met de cockringen die de ballen in afzondering plaatsen. Voor het gewicht moet je het zeker niet doen. Deze 6 gesloten ringen van 52 mm, 6 mm dik, wegen in totaal 180 gram. Ze maken de afstand tussen lichaam en balzak wat groter zonder te zorgen voor grote gewichtsdruk. Als er meer dan 3 ringen na elkaar geplaatst worden, is de diameter van de ringen niet meer ideaal voor mij. Na wat bewegen floept één van mijn teeltballen steevast terug ertussen door. Tijdens het masturberen gebeurt dat minder vaak dan tijdens het dragen “in het gewone leven”, maar ook dan zoekt een teelbal wel eens z’n weg terug naar binnen.
En toch.... zoals één van de foto’s hierbij toont, kunnen diverse ringen op een rij, zorgen voor een “beter moment” !
Enjoy ! Groetjes, Jasohn
.