maandag 30 september 2013

Opbinden......

Deze mail kreeg ik vandaag van Pinkie:
"Hoi Masto, Hier weer eens een fotootje. Ik ben geïnspireerd door al die veters op je blog. Dit was een eerste poging! Wordt vervolgd! Groetjes: Pinkie."
Daar wordt Masto nou zo geil-blij van! Dat mensen geïnspireerd raken door mijn blog. Wat een stukje heerlijk zacht koord zoal niet kan doen. Een geil opgebonden zaadfabriek en een prachtig ingesnoerde penis! Gelukkig schrijft Pinkie: "Wordt vervolgt!". Dus kunnen we nog meer van deze heerlijke foto's verwachten. Dank alvast voor deze eerste poging Pinkie, die is geslaagd!......

dinsdag 24 september 2013

Veterbroekje om scrotum......

Veterplezier...... 
Bovenstaande geveterde foto's en onderstaande mail kreeg ik van een anonieme volger:
Hallo, Laatst je blog ontdekt en af en toe kijk ik wat er bij is gekomen. Niet alle foto's en artikelen zijn aan mij besteed omdat ik er niets mee heb. Helaas heeft mijn vrouw niet veel op met vrijen en geniet ik er meer van door mijzelf af en toe te vermaken. Geïnspireerd door 1 van de laatste bijdragen ben ik zelf met een veter aan de gang gegaan. Heb ook een "veterbroekje" om mijn ballen gemaakt wat mij behoorlijk opgewonden heeft. Daarvan wat foto's waarmee ik misschien anderen weer een plezier kan doen.
Groet, Een stille genieter.

Dat je anderen er een plezier mee doet is volgens mij wel zeker. Maar dat je mij er een plezier mee doet is zéér zeker! Geil en opwindend, om hier op mijn blog, elkaar te laten zien wat lustbeleving is. Een ieder op zijn eigen manier en voor elk wat wils of te wel geils!......

maandag 23 september 2013

Weg met het genotstaboe......


Deze twee pagina's, uit de bijlage Vonk van de Volkskrant d.d. 21 september 2013, troffen mij enorm. Eindelijk eens een artikel dat over seksueel genot gaat. En dat ook nog eens op jonge leeftijd.
Zoals mijn vaste volgers weten begon mijn seksuele interesse al op jonge leeftijd en kwam ik al klaar door zelfbevrediging in mijn 10e levensjaar. Weliswaar met behulp van mijn paar jaar oudere neef, maar toch, het genot was er niet minder om! Méér zelfs dan nu!
(Wordt vervolgd.)

Klik op de afbeeldingen voor een groter en leesbaarder formaat.

Testikels omringen met 8 stuks......

De eerste plaatsing in de serie van 500

De start op weg naar de 1000 blogs is hiermee begonnen

Dank je Ben voor de super geile bijdrage! en jouw leuke mail:
"Dag Masto, Laat ik dan met de volgende 500 beginnen. Ik doe al geruime tijd iets met ringen om m'n balzak waardoor hij steeds iets uitrekt. Dat vind ik een geil gezicht zo'n mooie, lange zak. Nu kan ik er al 8 ringen omheen krijgen met een totaal gewicht van 420 gram zonder dat het pijn doet. Als ik daarmee rondloop, maakt me dat heel geil. Als ik dat voel bungelen word ik nat van geilheid, heerlijk! Door het gewicht kan ik alleen maar langzaam aftrekken en zodoende wordt het edgen steeds beter en lekkerder. Ga zo door met je blog."
Dat zullen we zeker proberen! Met bijdragen zoals deze is het voor mij een geil en opwindend genoegen. Voor mijn vele volgers zeker ook! Hoop alleen niet dat ze afgeschrikt worden door jouw fors en stevig exemplaar.
Masto koestert alle formaten en modellen. Op mijn blog gaat het om de pure lustbeleving die je jezelf, als man of vrouw, kunt geven. Met welk formaat en op wat voor manier dan ook.....

zaterdag 21 september 2013

Op 499 berichten stond de teller......

Met deze er bij is het 500ste bericht geplaatst

Wie durft het aan om de volgende stap te zetten naar de 1000!

Ik ben nog steeds vol goede moed en heb nog steeds de potentie om door te gaan met mijn blog. Om mijn opwinding, geilheid, genot, masturbatie, experimenten, zelfbevrediging en alles wat verder aan de orde komt op dit intieme gebied, met jullie te delen. Ook mijn dagelijkse bezoekers, van 350 gemiddeld, sterken mij om door te gaan. Maar het meest sterkt mij die mensen die al eens een bijdrage hebben geleverd! Het is een hele stap om je bloot te geven. En dan nog eens dát speciale intieme plekje wat je normaliter voor jezelf houdt. Vaak breeduit en in close-up, pontificaal in beeld gebracht......

Waarom?

Omdat daar het centrum ligt van ons bestaan. Genot ligt aan de basis van onze voortplanting. Over onze eigen seksuele bevrediging wordt in het dagelijkse leven bijna nooit gesproken. Allerhande zaken passeren daags de revue maar er zal nooit gezegd worden van "Wat hebben we vannacht heerlijk geneukt" of "Ik was vandaag zo geil dat ik me even heb afgetrokken op het toilet" of  "De kinderen waren naar school en had even de tijd om mij heerlijk tot een orgasme te vingeren" Al deze lustbelevingen houdt iedereen meestal voor zichzelf. "En zo heurt het ook" zul je zeggen. Prima, maar ik vind het juist fijn om eens te horen en te zien hoe andere mensen met seksualiteit omgaan en hoe zij zich bevredigen. Niet de grootte van het geslacht bepaald de lustbeleving die je jezelf kunt geven, maar het gevoel dat tussen de oren zit en oké ook de stofjes zoals hormonen, testosteron, etc., die in je lijf voorkomen. Groottes, diktes en lengtes is in wezen niet van belang. De heerlijke lust die je jezelf kunt geven is hiervan niet afhankelijk. Ook met het kleinste formaat kan de lust het allergrootst zijn.......!

Wie durft zijn intieme plekje met mij te delen

Je kunt je intimiteiten sturen naar: masto6tig@gmail.com

Discretie, geheimhouding en respect verzekerd!

vrijdag 20 september 2013

Testikels en bijballen opbinden......

De vorige bijdrage van Guy, die met edgen bezig was, wil tijdens deze sessies ook graag wat meer spanning op zijn balzak voelen. Dat doet hij door middel van een veter. Hiermee kan hij zijn testikels prachtig mee omwikkelen tot er een maximale geile spanning is verkregen. Op deze manier zet Guy tevens veel spanning op de bijballen en krijgt zijn geproduceerde zaad een extra duwtje naar de zaadblaasjes........

Mannelijke wellust door te edgen......

Deze vier foto's kreeg ik van Guy, een volger van mijn blog. Met een korte e-mail waar ik weer een extra stimulans van krijg om door te gaan met mijn blog.
Hey masto, Ik ben al de hele week aan het edgen en erg geïnspireerd door je site. Hierbij wat bilnaad tot voorhuid pics. Groet, Guy.......
Dank daarvoor en hoop dat je nog eens wat meer foto's van je durft te laten zien. Edgen is een heerlijke bezigheid waar Masto ook veel aan doet. Lekker in een geile roes zweven op het randje van klaarkomen. Uren kan ik ervan genieten......

donderdag 12 september 2013

Demo-film - Ring en harpsluiting plaatsen.....


Op dit filmpje zie je hoe ik bij mijzelf een baarmoederring en harpsluiting plaats om mijn  nogal strakke balzak. Een warme föhn wil wel eens helpen bij sommige scrotums, maar die van mij blijft meestal strak gespannen. Temeer als is geil ben. Dan moet mijn hand het werk doen en pak ik de testikels tussen duim en vingers. Na wat trekwerk ontspant mijn balzak iets en kunnen de testikels door de ring getrokken worden. Daarna mijn slappe (een stijve past niet) penis er onderdoor trekken en dan de ring zo ver als mogelijk is naar achteren schuiven. Een voordeel van deze stugge (rek zit er niet in) latex-ring is de stroefheid, waardoor deze goed blijft zitten. Ook neemt het snel de lichaamswarmte aan zodat het lekker en comfortabel aanvoelt. Om te voorkomen dat toch nog mijn testikels naar binnen willen schieten plaats ik hierom een harpsluiting. Soms bij warm weer plaats ik er twee. Bij koud weer laat ik het bij één harp, want anders gaat het pijn doen door de spanning die er dan op komt te staan.
Al met al is het dragen van bovenstaande outfit bijzonder geil en zeer lustopwekkend, want je voelt iedere seconde die heerlijke omklemde dikke bobbel tussen je benen. Met of zonder kleding. Binnen- of buitenshuis......!

vrijdag 6 september 2013

Vijf ringen om balzak......

Deze opwindende foto kreeg ik van Ben. De twee strak omringde testikels in de balzak bungelen geil onder Ben's lijf. Tijdens het masturberen van zijn forse penis zal de balzak stevig tegen de bilnaad slaan.Wat een extra opwindende kick zal geven.
Masto vind het altijd weer een hele prestatie om twee testikels met bijballen door een nauwe gesloten ring te krijgen. Met één ring is het voor mij nog wel te doen om testikel voor testikel er door te duwen. Maar vijf! Dat zal mij niet lukken. Angst dat ik ze er niet zonder pijn weer vanaf kan krijgen speelt natuurlijk ook een rol. Daarom hou ik het vaak bij harpsluitingen die gegarandeerd er weer vanaf willen.
Dank je Ben voor deze opwindende foto en het moet vast een heerlijk gevoel zijn om rond te lopen met deze vijf! ringen......

Kijk ook eens naar Dingeling's instructie-filmpje op mijn blog: http://masto60.blogspot.nl/2011/08/ringen-instructie-film.html
Daar kun je zien hoe Dingeling de ringen er vanaf haalt en weer plaatst. Om het zo vlot te doen als op dit filmpje moet je volgens mij bedeeld zijn met een fors rekbaar scrotum en niet al te gevoelige testikels......

maandag 2 september 2013

90 dagen zonder......

......of hoe moeilijk kun je het voor jezelf maken.

Toegegeven, bovenstaande rode regel is een eerste reactie van mijzelf op bovenstaand artikel. Deze stond in de bijlage 'Volkskrant Magazine' uit de Volkskrant van zaterdag 31 augustus 2013.
Ook toegegeven dat masturberen, met als afloop een intens orgasme, een inspannende bezigheid is die best veel van je lijf kan vergen. Maar joggen, wielrennen, voetballen of noem maar op, kan dat eveneens zijn en vraagt soms wel meer van je lijf dan masturbatie. Moet je je dan ook afvragen om wat te minderen of 3 maand te stoppen?
Natuurlijk, als je verslaafd bent aan iets kun je 90 dagen onthouding proberen. En daarna zelf oordelen of je daar een ander mens van bent geworden.
Maar waarom zou je jezelf (M/V) zo 'kwellen' en je weghouden van al het genot wat je jezelf kunt geven. In verloren uurtjes, waar dan ook. Even weg van de dagelijkse beslommeringen, genietend van een heerlijke portie zelfbevrediging. Eventueel zónder porno.
Het artikel eindigt met: "Het gaat hem lukken, en dan wordt seks weer normaal, of nee: Juist bijzonder." Normaal, bijzonder, wie bepaald dat? Als je jezelf wilt blijven bepaal jij wat normaal of bijzonder is. Dat verschilt van mens tot mens. Laat je niet van al het lekkers weerhouden die je je lijf kunt geven, tenzij je het masturberen voor gezien wilt houden.........

Het artikel is voor mij té groot om uitgebreid er op in te gaan, maar Masto is wel erg benieuwd naar uw/jouw reactie op dit artikel of op mijn commentaar. Je kunt dat hieronder doen bij Opmerking of mij mailen: masto6tig@gmail.com

Klik op de foto's voor een groter en leesbaarder formaat of print het uit.