vrijdag 30 november 2012

Zelfbevredigende puzzel......

Wie tijdens de zelfbevrediging nog tijd over heeft en nog wat opwindende stimulatie kan gebruiken, kan deze Kruiswoordfilippine, de naam zegt het al, veel woorden rondom het kruis :-) gaan oplossen!.....
Gelijke getallen zijn gelijke letters. Bij juiste invulling verschijnt in de rode balk een uitdrukking die menige vrouw of man niet graag zou willen missen.
Klik op de puzzel en print het uit. Voor de oplossing kun je mailen naar: masto6tig@gmail.com

donderdag 29 november 2012

Zaadlozing......

Zoals mijn trouwe volgers wel weten mag ik graag masturberen tot op het randje van klaarkomen. Dat doe ik elke dag wel een keer. Soms lang (vele uren tot wel een dag), soms kort (een paar minuten). Pas na een paar weken voel ik een geile drang om mijn zaadblaasjes te legen zodat er weer ruimte komt voor 'nieuw zaad'.
Op het filmpje hierboven zie je dat het sperma aan de dunne kant is. Dit komt bij mij meestal door het lange edgen van zeker een paar uur. Door opwinding en geilheid maken mijn Cowperse klieren wat extra vocht aan waardoor het sperma dunner wordt.
Ook hoefde ik door die intense geilheid niet te rukken of een keiharde stijve te hebben. Concentratie en denken aan geile dingen brengt dan bij mij het orgasme snel op gang en kan wel een minuut duren......

woensdag 21 november 2012

In de ban van de ring 2 ......

Geil om te zien wat je met ringen kunt doen. Zoals Dingeling ons hier laat zien.
Als je van ringen houdt, kijk ook eens op mijn blog van Rick: Woensdag 16 oktober 2012 en die van mijzelf: Donderdag 17 december 2009......

In de ban van de ring 1 ......

Deze geile ringensessie kreeg ik toegezonden van Dingeling. Het lijkt mij een heerlijke en opwindende manier om de geslachtsorganen op te pimpen en de testikels te stimuleren, met deze zachte ringen, voor versnelde afgifte van zaad.......

maandag 19 november 2012

Unieke 10 rings balzakoprekking......

Fenominaal! Dat kun je gerust stellen bij deze 10-rings stretching van Dingeling. Wat een geile kracht straalt hier vanuit. Wat moet het een opwindend gevoel geven, die druk en trekkracht op de zaadproducerende testikels met bijballen! Nog nooit heb ik dit aantal DICHTE ringen om een scrotum zien zitten. Zonder meer is dit een vermelding in het Guinness book of records waard! En niet alleen het aantal maar ook het aanbrengen en het weer verwijderen ervan is een supergeile en opwindende prestatie! Wil je zien hoe Dingeling zijn ringen aanbrengt, kijk dan op mijn blog van donderdag 25 augustus 2011, Ringen(p)(k)racht.....

Klik op de prachtige en scherpe foto's voor een geile vergroting! Voel dan in gedachten met Dingeling mee hoe zijn zaadjes in de fraaie grote testikels gemaakt worden en via de bijballen (nog eens extra uitgeknepen door de laatste paar metalen ringen) door te stromen door de lange zaadleiders naar zijn twee zaadblaasjes vlak achter de prostaat! Klaar voor een opwindende ejaculatie.......!

vrijdag 16 november 2012

De zelfbevredigende verschillen tussen man en vrouw.....

Zelfbevrediging is een van de geneugten die we ons lichaam zelf kunnen bieden. Maar wel een die nog steeds bij heel veel vrouwen en mannen in de taboesfeer ligt. En er over praten al helemaal. Ik probeer met mijn blog in woord en vooral beeld het plezier van masturberen open en positief te benaderen. En alle facetten van zelfbevrediging te laten zien. Puur, zonder gêne en ieder op zijn eigen manier.
Bijna alles wat op mijn blog staat komen van mijn volgers en mijzelf. Een enkele keer plaats ik een link of afbeelding die ik tegenkom op het WorldWideWeb ter verduidelijking van een item.
Zoals bovenstaande linker foto naast die van mijzelf. En daar wil ik het graag een keer met jullie (lezer, volger van mijn blog) over hebben:

De zelfbevredigende verschillen
tussen man/jongen en vrouw/meisje

Waarom masturbeert een man vaker dan een vrouw?

Ik ben nu ongeveer 50 jaar bijna dagelijks actief met zelfbevrediging en neem aan dat die stelling wel klopt. Mijn ervaring is dat mannen vaker masturberen omdat ze hun penis dagelijks meerdere malen in hun hand nemen om te plassen, waarbij de voorhuid ook nog eens naar achteren wordt geschoven. Dus je staat in nauw contact met je penis en eikel.
Ook krijgt een man wel eens (vaak) een spontane erectie (veelal 's morgens bij het opstaan) en is zich dan zeer bewust van zijn geslachtsorgaan met bijbehorende al dan niet opwindende gevoelens.

Een vrouw daarentegen hoeft nooit bij het plassen de handen te gebruiken. (Oké, sommigen gebruiken een wc-papiertje na afloop maar velen ook niet). Een spontane erectie van de clitoris is er ook al niet.
Dan is er nog de periode van ongesteld zijn in de maand.
Ook kunnen de meeste vrouwen zichzelf niet met droge vingers bevredigen wat voor velen een belemmering kan zijn.

Er zullen nog vele andere oorzaken zijn die het verschil maken tussen mannen- en vrouwenmasturbatie. Graag zie ik úw uitleg of reactie tegemoet op mijn mailadres: masto6tig@gmail.com of hier op mijn blog.