zaterdag 28 april 2012

Roy's experiment 12...... Gekooid

Van Roy kreeg ik weer een heerlijke e-mail met fantastische geile scherpe foto's. Een lust voor het oog. Het is al weer zijn twaalfde bijdrage! En ik hoop dat Roy nog niet uitgeput is met zijn fotomateriaal. Al schrijft hij jammer genoeg wel dat misschien dit zijn laatste bijdrage is :-( Daarom hoop ik, met vele volgers, dat zijn vrouw nog veel verrassingen voor hem in petto heeft! Ik geil in ieder geval enorm op zijn opwindende penis. Een stoere, stevige maar vooral sterke penis die in erectie het materiaal van de kooi bijna doet barsten!!!!......

"Hallo Masto,
Mijn vrouw heeft de smaak te pakken gekregen en helaas voor mij is dat geen goed nieuws in het kader van dit blog over zelfbevrediging.
Was die knelband in de bijdrage van een paar weken geleden nog van tijdelijke aard voor de duur van een dag(deel), inmiddels is het gedaan met het spelen met mijn pikkie. Mijn vrouw is de trotse bezitter en ik helaas de iets minder trotse drager van een CB 3000 geworden, door haar ook wel kooi genoemd. Met die kooi heeft ze eerst een aantal jaar wat geexperimenteerd en hem als speeltje gebruikt, maar sinds enkele weken zit mijn pikkie er geen uren of dagen meer in maar bijna permanent!
Het is behoorlijk confronterend (maar toch op de een of andere manier weer reuze geil) te merken dat je niet meer aan je eigen pikkie kan zitten, of zelfs maar een stijve kan krijgen laat staan klaarkomen, terwijl mijn eigen vrouw nu dubbel geniet: Het geeft haar een super machtig gevoel dat ze mijn seksleven nu helemaal controleert en beheerst. En . . . . ze heeft ondertussen ook twee goed geschapen seksvrienden gevonden waarmee ze geile seks kan hebben wanneer ze maar wil. Zo hoeft ze zich ook niet meer met mijn kleintje te behelpen.
Voor haar ben ik nu dus echt seksueel overbodig en feitelijk een heuse Cuckold geworden waarmee ze geil kan spelen. Enerzijds is dat voor mij behoorlijk opwindend, maar anderzijds toch ook wel erg wennen aan deze vernederende status. Er zit waarschijnlijk niets anders op dan me te schikken in deze nieuwe rol, wil ik onze fijne relatie behouden, want vast staat wel dat er voor haar geen weg terug meer is. Zo'n Cuckoldrelatie bevalt mijn vrouw namelijk prima. Vooralsnog bevalt het mij ook wel, maar of dat zonder zelfbevrediging op termijn ook nog zo is . . . . ???
De bijgesloten foto's laten de kooi zien waarbij mijn pikkie gevangen zit en soms zelfs pijnlijke pogingen doet om toch nog te ontsnappen. Maar helaas is er echt geen ontsnappen aan. Ik schat in dat gezien het bovenstaande dit waarschijnlijk een van mijn laatste bijdragen zal zijn. Of mijn vrouw moet nog wat verrassends in petto hebben. Je weet maar nooit met haar.     
Een gekooide groet,
van Cuckold Roy"

woensdag 18 april 2012

Teveel aan zaad......

Soms kan ik last hebben van een teveel aan zaad. Meestal ontstaat dit door veel en vaak te masturberen zonder een lozing. Zo blijf ik dagen- soms wekenlang een lekker geil gevoel in mijn lijf houden. Normaal gesproken breekt een mannenlijf het overtollige sperma wel af. Maar soms gaat dat bij mij niet op en is de zaadproductie groter dan de afbraak. Dan zit het mij "in de weg" en ga ik het halen. Ik hoef hier dan weinig moeite meer voor te doen zoals je kunt zien op het onderstaande filmpje. Even goed concentreren op mijn onderlijf, de voorhuid zover mogelijk naar achteren trekken en de spieren ritmisch spannen en ontspannen in de bilnaad. Hierdoor gaat mijn eikel zwellen en door de prikkeling die hieruit ontstaat vloeit automatisch een heerlijke tinteling over mijn gehele lijf uit en komt uiteindelijk de spermastroom op gang. Een intens orgasme giert dan door mijn lijf........ Als het er eenmaal uit is, is dat voor mij een zeer genotvolle opluchting. Maar heeft voor mij ook een nadeel. Het lekkere geile gevoel is meestal voor een paar dagen verdwenen........ Maar door de steun van mijn opwindende volgers is deze vaak veel sneller weer op peil! Zoals nu. Dank daarvoor!

Masturbatie met ballstretcher......


Op dit filmpje zie je een volger van mijn blog masturberen (zonder lozing) met een ballstretcher om. Het moet erg genotvol zijn om de balzak met testikels en bijballen op deze manier onder optimale spanning te zetten! De bijballen worden zo heerlijk uitgeknepen om het geproduceerde zaad nog sneller naar de zaadblaasjes te transporteren, gereed voor een genotsvolle zaadlozing.....

maandag 16 april 2012

Rukmaster......

Hier zie je een collage van enkele foto's die een volger van mijn blog mij gestuurd heeft en die ik hier mocht plaatsen. Zijn nickname is Rukmaster en beleeft veel plezier aan zijn genotsplekje!
Het is altijd weer geilverwarmend voor mij om positieve reacties te krijgen van mijn volgers op mijn blog. Het stimuleert om door te gaan! Maar het stimuleert ook mijn eigen geilheid! Zit al weer volop te masturberen en te lekken van voorvocht en zaad, tijdens het plaatsen van Rukmaster's foto's......

Anaalbal aanbrengen......

Hierboven zie je een collage van het onderstaande geil instructiefilmpje over het aanbrengen van een anaalbal. Dit filmpje kreeg ik toegezonden door een volger van mijn blog. Zal hem nog eens vragen naar wat maten. Zoals de dikte/doorsnee van de bal, die in de anus gaat en de diameter van de ring waardoor de penis en balzak met testikels moeten.....

zaterdag 7 april 2012

Heerlijk seksavondje......

Via www.bullchat.nl leerde ik deze volger van mijn blog kennen. Hij gaf een prachtige en opwindende masturbatiesessie weg met hemzelf. En aan het eind een heerlijk orgasme. Ik vroeg hem of hij ook foto's had van zichzelf. Die had hij, maar waren niet van een goede kwaliteit. Maar deze bovenstaande foto's zaten er ook bij met de woorden "Een heerlijk sexavondje".
Uit tijdgebrek om te plaatsen moest ik nu kiezen en heb gekozen voor deze serie. Het geilde mij enorm op! Een prachtige opwindende geschoren geilvochtige vagina met alles er op en er aan! Gepenetreerd door een stoere ferme gecondoomde penis met volle balzak.
(De andere opwindende foto's volgen zo snel mogelijk, maar eerst genieten van deze!)

vrijdag 6 april 2012

Aanbrengen harpsluiting......

Vandaag weer eens mijn lievelings(harp)sluiting aangebracht. Op bovenstaande collage zie je de screenshots uit onderstaand filmpje en de sluiting met de voor mij perfecte maten. Binnenmaats 35 x 42 mm met een dikte van 9 mm. Deze maten zijn voor mij precies goed. Ten eerste omdat mijn testikels in mijn balzak niet meer terug kunnen schieten bij koud weer. En ten tweede dat er nog voldoende ruimte overblijft voor de doorbloeding van scrotum, testikels en bijballen en niet pijn gaat doen na wat langer dragen. Ook het gewicht van 88 gram is perfect!
Mag deze sluiting graag dragen als ik geil ben. Zoals je kunt zien op de eerste foto linksboven zit mijn balzak, vooral bij koud weer en als ik geil ben, dicht tegen mijn onderlijf gedrukt. Maar door het aanbrengen van de harpsluiting bungelen ze heerlijk geil onder aan mijn penis. En als ik loop dan voel ik mijn balzak bij elke stap die ik zet. Buk ik voorover dan kan ik mijn balzak tussen mijn bovenbenen klemmen. Ga ik dan weer rechtop staan dan kan ik op deze manier aan mijn balzak trekken en er druk op uitoefenen. Overal waar ik ben kan ik dit doen en niemand kan zien hoe ik geniet...... alhoewel....