zaterdag 24 maart 2012

Roy's experiment 11...... Pompoen

Het moet een verrukkelijk experiment geweest zijn voor Roy. Meloenen zijn uitstekende vagina-vervangers. Verwarm vooraf de meloen of pompoen au-bain-marie op lichaamstemperatuur en maak er een gat in. Hoe je dat doet is afhankelijk welke meloenensoort je neemt en hoe rijp de meloen/pompoen is. Soms is het mogelijk om met de duim er een gaatje in te drukken en dan met een keiharde stijve het gat verder op te rekken en dieper te penetreren. Een prima vervanger van de Fleshlight! Neuk je een koude meloen, dan is hij na het klaarkomen nog eens prima te consumeren!
Op mijn blog ( http://masto60.blogspot.com/2010/07/meloen.html ) staat ook een hele geile serie van een neukbare meloen met een flinke portie sperma! Zo lekker kan het zijn!

Roy schreef me het volgende:

"Hallo Masto,
Zelfbevrediging daar gaat je blog over en mijn vrouw heeft dat erg letterlijk genomen: Ze heeft niet meer zo'n zin in mijn pikkie en me daarom de opdracht gegeven om een eigen natuurlijke neukgrot te maken waar ik mezelf mee kan bevredigen. En zie hier het resultaat: Een deels uitgeholde pompoen waarin ik met vrouwencondoom moest neuken tot ik klaarkwam. En ik kan je vertellen dat het voor haar om te zien en voor mij om te doen reuze geil was. Zeker voor herhaling vatbaar al heb ik natuurlijk liever haar eigen neukgrotje.
Veel plezier met de foto's, Roy"

Genieten in de natuur.....

Het kriebelende lentegevoel moest er even uit bij mij. Het is heerlijk om je onbespied te kunnen laten gaan in de natuur, waar we uiteindelijk allemaal vandaan komen. Het was niet mijn bedoeling om er een filmpje van te maken want zo'n T-shirt over je hoofd ziet er ook niet bepaald geil uit :-( Maar goed misschien denken jullie er anders over. Op de linker foto (trouwens het zijn allemaal screenshots uit het onderstaande filmpje) zie je de eerste urinestraal komen. Op de twee bovenste foto's rechts kom ik klaar en op de onderste rechter foto zie je dat ik mijn harpsluiting draag. Deze sluiting past precies en draag ik graag. Ik heb een nogal strakke balzak en met name als ik erg geil ben. Maar op deze manier kan ik ze geil laten bungelen. Wat weer een extra kick geeft. Het is geen strak filmpje geworden en eigenlijk wat te ver af maar geil was ik wel. Stond te trillen van opwinding toen het zaad los kwam en een heerlijk orgasme volgde......

maandag 12 maart 2012

Overtollig zaad en volle blaas........





Op mijn vorige blog van vrijdag 9 maart 2012 kun je zien dat er zaad in mijn plas zit. Een toevalstreffer want je merkt het normaal niet bij het plassen. Wel gebeurt het me soms, als ik erg geil ben en veel gemasturbeerd heb, dat er bij het uitpersen van de laatste druppels een beetje sperma vrij komt. Het ontsnappen hiervan is binnenin bij de stam van mijn penis soms te voelen. Net zoals bij een ontsnappende scheut voorvocht. Dit maakt me altijd weer extra geil.
Op de bovenste twee foto's zie je dat ik mijn teveel aan zaad aftap en op de onderste twee foto's zie je dat ik mijn urinebuis schoon plas. Op de bovenste filmopname zie je mijn lozing en op de onderste het plassen.
Dit zou één filmpje moeten worden maar de plas liet wat langer op zich wachten doordat ik mijn prostaat niet kon ontspannen. Mede omdat mijn geile lustgevoelens nog te groot was......

vrijdag 9 maart 2012

Roy's experiment 10....... Elektrostimulatie

Aan elektrostimulatie heb ikzelf weinig gedaan. Jaren geleden heb ik ooit eens geëxperimenteerd met een afslankkoffertje van de Kijkshop waar o.a. pads in zat, gel en een apparaatje. Maar kon niet de juiste prikkel maken die mij deed klaarkomen. Smaken en gevoelens verschillen natuurlijk van persoon tot persoon. Wel is het een heel aparte ervaring en zulke professionele apparatuur als Roy heeft had ik natuurlijk niet. Hij schreef mij:

"Hallo Masto,
Knetterende zelfbevrediging dat is mijn bijdrage vandaag. De foto's zijn van een sessie waarbij mijn vrouw zich heeft uitgeleefd met elektroseks op mijn pikkie, zak en billen. Door de prikkels op verschillende plaatsen te laten voelen was het soms behoorlijk pittig.
Maar........ het uiteindelijke orgasme was echt super heftig en dat zonder enig fysiek contact! Heb van het moment suprème helaas geen foto, maar kenners zullen dit vast kunnen beamen.
Spannende groet, Roy"

Ik hoop dat je vrouw je nog eens toestaat om wat foto's te maken van jouw ejaculaat! Veel volgers zijn er liefhebber van en ikzelf kan er ook enorm van genieten........

Geilheidsgraadmeter.....

Toen ik vanmorgen alleen thuis was voelde ik me niet extra geil. Wel is dit alleen zijn voor mij dé gelegenheid om mijzelf weer eens te verwennen. Zoals ik al vaak heb omschreven op mijn blog doe ik dan altijd eerst de geilheidstest. Plassen in een groot bierglas. Hierin kan ik dan zien als er ook spermadeeltjes in zweven. En tot mijn grote verbazing was mijn warme plas helemaal troebel! Geen blaasontsteking maar zat vol met overtollig zaad! Op zich geen wonder want ik ben nog niet weer klaargekomen sinds mijn vorige lozing hier op mijn blog omschreven. Maar heb wel minimaal élke dag een keer gemasturbeerd! Ge-edged zeg maar. Na afkoeling van de plas gaan de spermadeeltjes samenklonteren en rondzweven zoals te zien is op de bovenste foto's en op het 41 seconden durend filmpje hieronder.......