donderdag 31 maart 2011

Voorvocht.....

Tijdens mijn zelfbevrediging komt er veel voorvocht en soms sperma vrij. Voor bescherming van mijn bureaustoel leg ik er meestal een oude lap onder die het teveel aan vocht opvangt. Misschien herken je dit "probleem" wel ......

dinsdag 29 maart 2011

Close-up! Durf jij het aan?

Geneer je niet en reageer gerust. Alles wordt discreet en onder 100% geheimhouding behandeld. Je krijgt altijd een eerlijk antwoord van me.

maandag 28 maart 2011

Van bilspleet tot voorhuid.....

Dit overzicht is niet beschikbaar. Klik hier om de post te bekijken.

zaterdag 26 maart 2011

Buitenplasdrang, heb jij dat ook....

Buitenplasdrang. Wat bedoel je daarmee? Nou, als ik onbespied in de buitenlucht loop krijg ik vaak de behoefte om te plassen. Net zoals bij een hondje zal ik maar zeggen. Dan komt de, noem het oerdrang, van mij naar boven om te urineren. Even de heerlijke buitenwind om en zon op mijn lul voelen terwijl ik mij ondertussen heerlijk ontspan en mijn plas de vrije loop laat.
Door dit gevoel krijg ik soms een stijve en heb dan ook nog de behoefte om mijn zaad te gaan halen. Herken jij ook dat gevoel? Vooral nu het maart is en het voorjaar is begonnen.....

maandag 21 maart 2011

21 Maart 2011, lente.....!

Eindelijk lente! Heerlijk genieten van het voorjaarszonnetje en mijn kleine jongen mag meegenieten. Hij moet er ook nog even aan wennen. Maar uiteindelijk zal hij fier zijn kop opsteken als ik hem meerdere malen over zijn bol 'aai'.....

donderdag 17 maart 2011

Masto60 heeft 60 volgers!.....

Alle 60 aangemelde volgers dank ik hierbij voor het volgen van mijn blog. Ook dank voor de vele positieve reacties. En natuurlijk ook dank aan alle 250 per dag niet aangemelde volgers.
Het steunt mij enorm
om dat deel van het menselijk leven te publiceren waar men liever niet over praat.
Seksualiteit is een heikel onderwerp (ook in
2011 nog) en komt de laatste tijd teveel negatief in het beeld.
Mijn blog gaat uit van positiviteit.
De positieve geneugten van ZELFBEVREDIGING!
De warmte laten zien in zeer intieme close-ups!
Blijf me volgen en geniet van jezelf!

Een heerlijke bevredigende groet van Masto

Schaamhaar, met of zonder.....

Met schaamhaar of zonder. Hierboven staan fantastisch mooie/geile foto's van Luke. Ook heel bijzondere foto's want wie heeft zulk mooi vergelijkingsmateriaal van een paar jaar geleden en nu. Luke heeft mij een hele serie gestuurd maar ik kan niet kiezen, welke wel en welke niet. Daarom plaats ik ze allemaal met veel plezier zodat iedereen er geil van kan genieten! Ik zeker!
Trouwens wat ook mooi op de twee laatste foto's te zien is is de naad over de balzak. Wat een vagina had moeten worden als Luke een vrouw was geworden. Met zijn testikels als eierstokken, de balzak als schaamlippen en de penis als clitoris! Wat zit een mens toch prachtig in elkaar. En wat staan man en vrouw dicht bij elkaar. Maar bovenal, wat kun je jezelf er een intens genot mee geven!.........

woensdag 16 maart 2011

Intimiteiten......

Waar anderen stoppen ga ik verder. Verder met openhartig te vermelden wat ik als man zoal beleef op seksueel gebied. Alles is in dit blog toegespitst op de intimiteiten en erotische gevoelens rond mijn schaamstreek. Mijn schaamstreek maar ook de jouwe! Tenminste als je durft om ook jouw geile gevoelens met mij te delen. Velen hebben het aangedurft om ook hun speeltuin te tonen aan een ieder die het wil zien. Het gaat mij niet om schoonheid (we hebben ons zelf niet gemaakt) maar om geilheid! De heerlijke lust die je deelt met jouw vagina of penis! Durf je het aan om mij/ons ook mee te laten genieten van jouw lusten dan mag je me mailen ( masto6tig@gmail.com ) en sluit gerust een close-up bij van jouw pretplekje of een opwindend filmpje is ook super geil!

dinsdag 15 maart 2011

Sperma aftappen door Luke.....


Hier weer een heerlijke geile bijdrage van Luke!
De bovenste twee foto's zijn screenshots van het filmpje hieronder.
De onderste drie foto's zijn gemaakt na de lozing!

Hieronder het filmpje van de zaadlozing.
Hier zie je hoe de eikel heerlijk gemasseerd wordt met behulp van de voorhuid. Wat na een poosje resulteert in een geile kolkende lozing met vele extracties van warm zaad dat uiteindelijk als een gloeiendhete lavastroom op Luke's buik beland!

Tussen het sperma door is ook mooi het heldere vocht te zien van de Cowperse klieren dat in ruime mate is aangemaakt.
Kijk mee en geniet 91 seconden van deze supergeile zaadlozing!.......

maandag 14 maart 2011

Melken.....



De twee bovenste foto's zijn screenshots van een filmpje die ik van mijzelf gemaakt heb. En de onderste foto toont het eindresultaat. (Zal proberen t.z.t. het filmpje hier te plaatsen).
Op de bovenste screenshot probeer ik met een dunne speciale dildo via de anus mijn zaadblaasjes die vlak achter de prostaat zit, leeg te drukken zonder klaar te komen. Dat blijkt nog een hele toer te zijn en lijkt gemakkelijker dan het in werkelijkheid is.
Op de tweede screenshot zie je dat ik door masturbatie het melken een handje heb geholpen door heerlijk klaar te komen!
Op de onderste foto zie je de totale inhoud van mijn zaadblaasjes die ik door vele dagen edgen heb verkregen.......

Op onderstaand filmpje kun je alle handelingen nog eens geil bekijken. Hoe ik eerst mijn bijballen, die tegen mijn testikels aanliggen, probeer uit te drukken. Dit om zoveel mogelijk sperma naar mijn zaadblaasjes te drukken. Dan zie je hoe ik de dildo, die ik vooraf ingesmeerd heb met glijmiddel, in mijn anus duw en vervolgens probeer ik mijn zaad in de zaadblaasjes vlak achter de prostaat naar buiten te duwen. Dit is nog een hele klus. Maar om het filmpje niet te groot te maken heb ik het melken onderbroken en door masturbatie heb ik het overige zaad gehaald. Bekijk het filmpje en geniet met me mee.......

zaterdag 12 maart 2011

Gladde voorvocht eikel......

Dit filmpje kreeg ik toegestuurd van een volger van mijn blog met de woorden: "Hier een mooi filmpje wat je op je site kunt zetten. Je ziet het voorvocht prettig over mijn eikel lopen!"
Nu is het filmpje niet van al te beste kwaliteit maar ik wilde het mijn volgers niet onthouden want op dit filmpje zie je ook mooi hoe de linker testikel in de balzak lager hangt dan de rechter testikel! Dit heeft te maken hoe de zaadleiders lopen naar de zaadblaasjes.
Ik kom hier later nog uitgebreider op terug.

donderdag 10 maart 2011

Eikeligheden.....

Hier nogmaals de eikel van Luke. In vier stadia van bedekking door de voorhuid. Ikzelf heb mijn eikel altijd ontbloot zoals op de foto rechtsonder. Maar als ik plassen moet trek ik mijn voorhuid zover mogelijk terug net zoals op de foto links onder van Luke. In deze pose blijft er zo min mogelijk urine kleven aan mijn eikel en de laatste druppel schut ik er zo het gemakkelijkst af. En om smegma te kweken draag ik mijn voorhuid zoals op de foto links boven.

dinsdag 8 maart 2011

Van slap tot stijf.....


Verkenner_53 stuurde mij deze foto's van zijn speelmakker voor op mijn blog. Ik heb er een geile collage van gemaakt zodat we met z'n allen mee kunnen genieten!........

maandag 7 maart 2011

Copuleren.....

We mogen stiekem even een stukje meegluren bij een innige en diepe copulatie van Luke! Omwille de discretie kon Luke niet laten zien hoe hij vooraf zijn vrouw met zijn tong tot een orgasme heeft gebracht! Op dit stukje film zie je of eigenlijk hoor je het orgasme van Luke! Dit copuleerstandje geeft een maximale diepgang van de penis in de vagina tot aan de cervix. Met zijn balzak kan hij bij iedere stoot de anus van zijn vrouw beroeren! Een prachtig sfeervol filmpje waar ik heerlijk op mee kan masturberen. Al zat ik bij hun op de rand van het bed, mmmmmmm!.......

Luke's eikelmassage.....

Hier zie je hoe heerlijk Luke zijn eikel masseerd met behulp van zijn voorhuid.
De voorhuid is bij vele mannelijke zelfbevredigingen een welkome hulp. Alhoewel ik mijn voorhuid steeds minder gebruik bij het masturberen. Mijn eikel is supergevoelig en heb daarom genoeg aan mijn toompje. Die pak ik tussen duim en wijsvinger en "flipper" die snel heen en weer. Op die manier kan ik het edgen prima regelen..........

zaterdag 5 maart 2011

Eikelstriptease.....

Hierbij een collage van Luke's eikel die zich bloot geeft! Persoonlijk vind ik dit net zo geil als een goede striptease! Ontzettend opwindend en mag er graag naar kijken terwijl ik me opgeil!
Even klikken op de foto en je voelt de zilte warme geilheid er vanaf spetteren!
Blijf dit blog volgen, er komt binnenkort ook nog een close-up filmpje van Luke's voorhuid-eikelmassage!