zondag 28 november 2010

Geil bij koud weer......

Wat doe ik zoal bij koud weer. Mijn balzak en penis hebben er dan niet veel zin in. En werken niet erg mee. Maar ik probeer ze toch wel wat op te vrolijken door mijn eikel bij zijn nekvel te pakken en op te schudden. Tevens gaat mijn zaadproductie natuurlijk wel gewoon door. Als je goed kijkt dan zie je een spermadruppeltje uit mijn pisgaatje komen (dubbel klik op foto voor vergroting).
Op de rechterfoto zie je hoe moeilijk het is om mijn eikel weer in zijn jas te stoppen :-) Het heeft wel iets weg van een totempaal.......

vrijdag 19 november 2010

Plassen.....

Omdat ik door de vorige foto's, die ik vandaag van mijzelf genomen heb, in de plas-sfeer zat kwam ik een serie plasfoto's tegen die ik al eerder van mijzelf genomen had. Omdat ik hier minder water gedronken had, komen deze foto's iets realistischer over wat kleur en schuim betreft.
Maar dit schept bij mij een heerlijk beeld van een vers getapt pilsje! Ik hoop dat ik de plasliefhebbers hiermee een plezier mag doen en zeg dan ook proost! En neem er zelf ook een!

Close-up.....

Hier twee close-up opnames van mijn 180 gedraaide eikel voor een beter zicht op de heldere urinestraal. De bovenste foto is genomen met flits voor een sprankelend beeld.
De onderse foto is zonder flits genomen voor een helder zicht op mijn eikel. Door de draaing van mijn slappe eikel en penis is het urinegaatje dichtgedrukt tot een hele smalle spleet zodat de urinestraal breed uitwaaierd.
Door veel warm water te drinken van 37 graden wordt mijn urine heerlijk helder. Zó helder zelfs dat ik het zo voor een tweede keer weer kan gebruiken.......

donderdag 18 november 2010

Joppi

Hierbij een fotocollage van een lid van mijn "Zelfbevrediging en experimenteren-club" bij Clubs.nl. Een voor mij intrigerende genotsstaaf die de eigenaar veel genot verschaft zo te zien!

woensdag 17 november 2010

Opwindende reactie....

Hieronder volgt een openhartig relaas van iemand die mijn blog heeft ontdekt via Google.
Heerlijk opwindend om te lezen en dan ondertussen lekker met jezelf spelen.......

==============================================

Ik ben een rustige hetero jongen van 40 jaar, wonend in de Achterhoek.
Masturberen is het lekkerste wat er is. Ik spreek uit ervaring.
Zelf heb ik geen relatie, dus moet ik wel, maar so what! Maar zo fanatiek als u bent, ben ik niet. Het kan zomaar gebeuren dat ik een week niet masturbeer. En als ik het wel doe, is dat niet altijd een garantie dat ik klaarkom. Dat heeft meestal met stress en werkdruk te maken bij mijn werkgever. Dat is (erg) van invloed op mijn geilheid. Maar gemiddeld trek ik me tussen de 2 en 3x per week af. En soms heb ik vaker een geile bui en dan gebeurt het uiteraard nog vaker. Zeker als het warm weer is en de zon uitbundig schijnt.

Ook ben ik naturist en vindt het heerlijk om in mijn nakie rond te lopen. Het geen kleren dragen is een erg bevrijdend gevoel en je voelt je één met de natuur (ook binnenshuis).
In de zomermaanden bezoek ik dan ook zo vaak mogelijk het locale naaktstrandje in een dorp dicht bij mijn woonplaats. Daar maak ik ook vaak geile dingen mee.

In deze korte maar hete zomer heb ik het e.e.a. op het naaktstrandje beleefd.
Als ik op het naaktstrand lig, vind ik het heerlijk om naar de mensen te kijken die er liggen of rondlopen. Ook kijk ik graag naar kutjes en piemels. Dat doet iedereen op zo'n strandje, dus ik zeker. Jammer dat kaal de mode is, want een klein toefje (kort) schaamhaar (een streepje) vind ik mooier dan helemaal kaal, maar dat is mijn smaak.

Overdag als het druk is op het strand, doe ik dingen die alle naturisten doen; genieten van de zon die op mijn buik, pik, ballen en billen staat te bakken. Hierdoor gaan mijn ballen ook wat lager hangen en voelt mijn zak heel zacht aan, zeker als ik me goed heb ingesmeerd. Uiteraard vergeet ik mijn pik en ballen niet met insmeren en vaak komt het dan al tot een lichte erectie. Dat is alleen maar gunstig voor de lengte. Maar na een duik in het koude water is dat begrijpelijke wijs ook gauw weer afgelopen. Mijn zak wordt dan weer strak.
Ik kan overdag zonder erectie rondlopen, maar aan het eind van de dag wordt een erectie onderdrukken wat moeilijker. Door het zien van al dat bloot wordt ik ook enorm geil. Mijn pik wordt dan al wat dikker en harder, maar een volledige erectie is dan nog wel te onderdrukken.
Als er nog maar een paar mensen zijn, schaam ik mij niet (meer) om een volledige erectie te krijgen. Als ik dan goed om mij heen kijk, zie ik dan soms andere mannen met zichzelf aan het spelen zijn. Daar wordt ik nog geiler van. Ik ben gewoon hetero en zou een man niet kunnen neuken of kussen, maar kijken naar stijve lullen vindt ik heerlijk.
Als ik iemand met zichzelf zie spelen, kan ik het niet laten en doe het dan zelf ook en vaak heb ik dan ook oogcontact met die persoon. We kijken dan naar elkaar terwijl we aan het edgen zijn.
Soms loop ik er ook naartoe en ga erbij liggen, zodat we alles goed kunnen zien en soms helpen we elkaar. Wij kennen elkaar niet, wat het geheel nog spannender maakt.
Als ik een tijdje bezig ben geweest, spuit ik mijn warme zaad in het gras. Dat is dan ook meestal het eind van de dag aan het naaktstrand. Daarna kleed ik me aan en fiets dan naar huis.

En als het op wat voor een manier niet van trekken of edgen kom (kinderen die lang op het strandje blijven hangen met hun ouders), zoek ik op de terugweg naar huis een stil plekje en het liefst ga ik dan weer helemaal uit de kleren om dan lekker lang in de vrije natuur te edgen en mezelf tot een verschrikkelijk lekker hoogtepunt te trekken.

Ook heb ik deze zomer meegemaakt dat ik aan het zwemmen was en een soort gras van de bodem van de recreatieplas aan het trekken was (ik ben een echte waterrat en zwem ook veel onder water).
Toen ik bezig was, onder water, zag ik ineens een stijve pik. Toen ik omhoog kwam, zag ik een niet onaantrekkelijke man. Ik keek hem lachend aan en hij wist daardoor dat ik zijn paal had gezien.
Toen ik weer onderdook, raakte ik zijn harde paal aan. Toen ik weer boven kwam, zag ik dat hij ook lachte. Het contact was nu gemaakt. Mijn pik was ook flink gegroeid en samen zwommen we naar een gebiedje met heel veel riet. We hadden toen nog geen woord gewisseld. Daar kropen we voorzichtig het water uit en zorgden dat we een beetje uit het zicht stonden, tussen het scherpe riet. Daarna trok ik hem en hij mij af en we kwamen allebei heel heftig klaar. Het enigste dat we van elkaar hoorden was het zachte gekreun, net voor het klaarkomen. Voor de rest is er niet gepraat. Het oog- en piemelcontact was voldoende om elkaar te laten merken dat we elkaar klaar zouden maken. Na het klaarkomen gaven we elkaar een hand en kropen weer uit het riet het water in.

Daarna zwommen we weer (redelijk ver uit elkaar om geen argwaan te wekken aan de naaktstrandbezoekers) rustig naar het strandje alsof er niets gebeurt was. Dat was een hele fijne ervaring.

Ook in de sauna trek ik me ook altijd af. Een uur voor sluitingstijd zijn de meeste mensen weg, of zitten binnen dan nog te drinken. Er zijn dan maar weinig mensen die in de sauna komen. Vaak kom ik alleen klaar, maar soms gebeurt het ook dat ik bezig ben en dan 'betrapt' wordt door een andere man (het zijn ook altijd mannen die mij betrappen). Dan maak ik het klusje zelf af terwijl hij toekijkt en soms wordt ik een handje geholpen. Een vreemde hand om mijn pik vind ik heerlijk. Het mag een vrouwen of mannenhand zijn.

In de rookruimte op het saunaterrein vind ik het ook heerlijk om met mezelf te spelen. Uitgebreid trekken vind ik te 'gevaarlijk', want de toegang tot de sauna zou me ontzegd kunnen worden als ik betrapt of aangegeven wordt.
Als er collega rokers zijn, probeer ik gewoon een erectie op te wekken (als ik die nog niet heb) en doe dat ook waar vrouwen bij zijn. Zij zien mijn erectie wel, maar doen net alsof ze dat niet gezien hebben. Een badjas is verplicht, maar als ik die een beetje over mijn knieën trek, heb je prachtig zicht op mijn pik (en als ik de benen wat wijder open doe, hangen mijn ballen ook laag). Heerlijk geil is dat. Het liefst zou ik dan aan de slag gaan, maar dat is strafbaar en ik weet niet hoe de vrouwen er op zouden reageren.

Tijdens het tikken van dit mailtje, speel ik ook steeds met mijn pik die keihard is.

U vroeg op uw blog om foto's, verhaaltjes en video's.
Bij deze dus een korte impressie van mijn geile belevenissen.

Wellicht volgen later wat foto's.

===============================================

Hartelijk dank voor jouw opwindende belevenissen waarin ik mij op alle punten kan vinden.
In grote lijnen zou ik het zelf hebben kunnen schrijven. Heb dit in die 50 jaar dat ik seksueel actief ben ook allemaal meegemaakt! Daarom plaats ik dit verhaal met geil plezier omdat ik weet dat er geen letter van verzonnen is!!!!
Hoop dat je de moed durft te vinden om ook wat foto's te sturen. Alle blootfoto's van jou zijn geschikt, omdat seksuele gevoelens en opwinding niet alleen zit in grootte en dikte van je geslacht maar in het GENOT die ze je geven!!!

donderdag 11 november 2010

Zaadschudden.....



Had nog een filmpje liggen van mijzelf toen ik beregeil was. Kon mijn zaad er zo uitschudden. Het is geen spectaculair filmpje maar wil hem de liefhebbers niet onthouden........

50 mm Ring en 30 x 25 mm Harpsluiting.....

Door het plaatsen van de vorige foto's met rubberen ring van een Masto-fan werd ik zo geil dat mijn balzak ook maar eens weer in de boeien moest..... Met veel moeite kreeg ik de harpsluiting achter mijn testikels langs en kon met veel rek en trekwerk de sluiting dicht schroeven....
Hieroverheen kon ik mijn 50 mm ring nog kwijt. Al met al een erg geil gevoel. Zo geil zelf dat het voorvocht begon te lopen wat je kunt zien op de foto links onder (dubbelklik op de foto voor een vergroting) Door een koortje om de grote ring te doen en deze als een "ketting" om mijn nek te hangen kan ik mijn balzak heel erg strak en ver naar boven trekken (zie foto bovenaan links) en dan blijven mijn testikels wel in de ring zitten. Zonder dat koordje schieten mijn testikels naar binnen. Met name bij koud weer. Ik ben nu op zoek naar een kleinere ring en een iets grotere harpsluiting.......


Experimenteren.....

Het is voor mij altijd weer genieten als deze Masto-fan mij weer eens wat geile experimenteer-foto's opstuurd! Hoe een eenvoudige rubberen ring het seksgenot kan vergroten. Je kunt dwars door de geile zwarte slip (op de foto rechtsonder) het voorvocht op de eikel zien glimmen.......
Bij het verwerken en plaatsen van deze foto's werd ik zelf ook weer beregeil en heb mijn harpsluiting en grote metalen 50 mm ring weer eens uit de kast gehaald. Zal hier ook een collage van plaatsen......

Gelijkenis.....

Toen ik deze foto's van een geil speeltje kreeg toegezonden (ik weet niet of ik zijn naam mag vermelden) was ik diep onder de geile indruk. Het was net of ikzelf voor de spiegel stond! Het is een heerlijke lolly waar ik graag aan zou willen likken totdat het warme witte goud over mijn tong zal vloeien........

Hieronder nog twee toegestuurde foto's van het geile speeltje maar nu voorzien van wat ijzerwerk. Eveneens een prachtig opwindend geil gezicht waar het heerlijk op masturberen is.......

dinsdag 2 november 2010

Twee voorbeelden.......

Deze twee voorbeelden heb ik even van het internet geleend. Dit zijn twee voorbeelden waar ik heel erg graag mijzelf op mag edgen. Lekker lang en mij inleven hoe zo'n heerlijk glad warm holletje voelt.....
Welke volgster van mijn blog durft mij foto's te sturen van haar eigen warme grotje?........
Mijn mail-adres is: masto6tig@gmail.com