zondag 26 september 2010

Sounding......

Ben voornemens een onderwerp te maken over SOUNDING oftewel PISBUISPENETRATIE. Het boeit me altijd weer wat mannen en vrouwen zoal in hun urinebuis stoppen. Omdat ikzelf hier weinig ervaring mee heb, wil ik vragen als er onder mijn volgers ook mensen zitten die me hier meer over kunnen vertellen en het liefst met foto of filmmateriaal. Je kunt me bereiken via masto6tig@gmail.com en zal alles zeer discreet behandelen.....

donderdag 23 september 2010

Mijn eikel had er zin in.....

Als close-up liefhebber van intieme delen show ik hier mijn eikel met het lekker gevoelig toompje. Althans die van mij. Ik kan mijn zaad halen door alleen maar over mijn "velletje" direct onder de onderkant van mijn eikel te wrijven! Die gevoeligheid is wel eens lastig tijdens het edgen om niet "over de rand" te gaan...... Klik op de foto voor een groter formaat.

donderdag 16 september 2010

Geil door atkhairy.com filmpje....



Geil geworden door een atkhairy-filmpje...... Dit zijn voor mij zeer opwindende filmpjes van soms zwaar behaarde vrouwen die zichzelf bevredigen! Op de onderste foto zie je mijn kromme penis die in mijn jonge jaren is ontstaan door het vele rukken met mijn rechter hand. Tegenwoordig masturbeer ik alleen nog via mijn velletje onder mijn eikel. (Zie filmpje van vrijdag 2 juli in een van mijn oudere blogs).

Mijn laatste zaad na de pannenkoek......

Na het maken van de zaadpannenkoek en na al het edgen was ik zo geil dat het laatste zaad er ook maar uit moest. Ik had die dag al veel verloren maar kan er toch nog wat waterig zaad uitpersen......

zaterdag 11 september 2010

De ZAADPANNENKOEK deel 3 .....

Hier zie je het eindresultaat van maanden spermasparen! En je wilt het niet weten maar dit smaakt naar meer! Je kunt je haast niet voorstellen maar deze naturel-pannenkoek smaakt fan-tas-tisch!
De smaak is niet te ondescheiden van een "normale" pannenkoek. Het beslag had iets dunner gekunt maar voor dit stevig eindresultaat was alles bovenverwachting super.
De ingrediënten bestonden alleen maar uit pannenkoekmix, 100 ml ontdooid sperma van mijzelf (in plaats van een ei) en een glaasje edge-urine (inplaats van melk). Met edge-urine bedoel ik de plas die ik had na een uurtje edgen. Het teveel geproduceerde zaad loopt dan in de blaas en vermengt zich met de urine. Bij het uitplassen van deze heldere urine zit dan het zaad en is prachtig geschikt om als melk te dienen.
Alles ging dus bovenverwachting, de smaak was heerlijk en het maakte me nog lekker geil ook ..........!

De ZAADPANNENKOEK deel 2 .....

Hier zijn de benodigdheden. Vers ontdooid sperma, een glaasje edge-urine met zaad en een schaaltje pannenkoekenmix.

De ZAADPANNENKOEK Deel 1 .....



Eindelijk is het er van gekomen! Een dagje alleen thuis en ruimte om te experimenteren met het maken van een pannenkoek! En niet zomaar een! Voor het maken van deze pannenkoek heb ik veel moeten sparen. Geen geld maar sperma! Vier-en-twintig diepvrieslozingen à 100 ml. van mijn eigen zaad die ik in mijn diepvriesblikje gespoten heb (zie foto helemaal bovenaan) ga ik hiervoor gebruiken! Het blikje was nokvol en het smeltproces is in gang gezet zoals je kunt zien op bovenstaande foto. De volgende stappen van dit proces zullen volgen in deel 2 en 3. ......

vrijdag 3 september 2010

Wat is wijsheid?

Wat is wijsheid? Dit krantenbericht kwam ik in het week-end tegen. Het gaat over een nieuw opvoedkundig boekje dat is uitgegeven bij uitgeverij SWP en geschreven is door Channah Zwiep.
Ik heb het artikel iets ingekort en voorzien van rode strepen wat ik voor mijn blog belangrijk vond.
Klik op de afbeelding voor een vergroting!