zaterdag 31 juli 2010

VAKANTIE....

Wegens drie weken vakantie heb ik een beperking voor het bijwerken van mijn blog.....
Geile masturbatiegroet van Masto

vrijdag 30 juli 2010

Even meegeilen....

Dit overzicht is niet beschikbaar. Klik hier om de post te bekijken.

vrijdag 23 juli 2010

De trots van een man......

Iemand stuurde me deze foto toe van zijn voor mij prachtige penis met volle strakgeile balzak! Een mooie opwindende foto waar het genot vanaf straalt in een opwindende pose! Mag ook hier graag naar kijken voor een extra geile stimulans tijdens het masturberen.

vrijdag 16 juli 2010

Hou je van zelfbevrediging........

........ en wil je me helpen mijn blog zo geil, divers en aantrekkelijk mogelijk te houden? Stuur me dan eens wat beeldmateriaal van jouw opwindende hoogtepunten. Alles natuurlijk onder volledige discretie en geheimhouding van mijn kant! Man, vrouw, hetero, bi, homo, etc. het maakt niet uit. Het gaat om je persoonlijke genot.
GENOT dus en niet wie heeft de grootste, mooiste of dikste want we hebben ons zelf niet gemaakt! Hoe klein, lelijk of noem maar op geschapen je ook bent, het genot dat je jezelf kunt verschaffen kan eindeloos zijn!!! Leeftijd doet er ook niet toe! Mits je maar volwassen bent.
Wil je het met me delen dan mag je me mailen op dit adres:
masto6tig@gmail.com

Ejaculaat......

Hier zie je vier screenshots hoe het ejaculaat, van een volger van mijn blog, zijn penis verlaat. Hier kijk je naar een moment van opperste geilheid die op dit moment door zijn lijf giert!
Ikzelf kan hier enorm op geilen omdat ik meevoel met het intense genot van het uitstromende sperma dat zich op het ritme van de samentrekkende "anus"spieren een weg naar de vrijheid baant! En hier kan zorgen voor een eventuele ontvanger voor nog meer genot!
Ik hoop dat ik ooit nog eens een keer dit kleine stukje film op mijn blog mag plaatsen......!

Hulpmiddelen.......

Hier enkele opwindende foto's van een volger van mijn blog. Hier kan men zien hoe je met eenvoudige hulpmiddelen het geil-plezier kunt verhogen! Zelfs met weinig geld kun je leuke en geile dingen kopen. Het hangslotje vind ik een lumineus idee! Laat het slotje (zo klein als mogelijk is) aanbrengen door je vriendin/vrouw/vriend/man die het sleuteltje mag houden. Zodat zij verzekerd zijn dat je niet een vreemd holletje bezoekt. Want het lijkt me geen pretje om zo'n gekuisde lul in je grotje te mogen ontvangen......

TIP voor de gekuisde (onder ons gezegd en gezwegen): Zorg wel dat je het reservesleuteltje aan je eigen sleutelbos houdt........!

donderdag 15 juli 2010

Van bedekt... ...tot ontbloot

Weer zo'n prachtige collage van Jengis's ontbloot pret-gereedschap! Als ik geen vriendin had dan zou ik de foto's linksboven en rechtsonder uit willen uitvergroten en aan de muur willen hangen. Zodat ik tijdens mijn masturbeersessies er naar kan kijken om mij die extra geile prikkel te geven! Vooral de foto rechtsonder straalt ervaring en geile stille kracht uit! Twee stoere spermafabriekjes die onder een veel gemasseerde legbuis hangen........!

zaterdag 10 juli 2010

Condoom vullen met sperma....


Op deze fotocollage zie je hoe Jengis een condoom vult met een behoorlijke lading van zijn eigen sperma. Normaal gesproken zie je dit niet omdat deze meestal volgespoten wordt in een warme, vochtige, nauwe gesloten ruimte......
En als je weten wilt hoe dit er uitgezien zou hebben zonder condoom, bekijk dan de onderstaande zelftappende icecream film van Jengis....!

vrijdag 9 juli 2010

Uniek sperma van Jengis

Wat mij als zelfbevrediger intrigeert is het sperma van een man. Niets is zo verschillend dan het zaad. Ikzelf heb redelijk wit sperma. Maar sommige personen produceren ook nog eens veel helder vocht. Vocht die door de Cowperse klieren wordt gemaakt om het zaad meer volume te geven. Een fraai voorbeeld is deze foto van Jengis en zijn filmpje die hieronder staat. Let dan vooral op de laatste scheuten.....
Ik zag een soortgelijk sperma op een Franse site: http://sperm.erog.fr/
Eerst komt het "normale" sperma en dan als laatste het heldere vocht. Ik mag hier graag naar kijken en als extra stimulans gebruiken tijdens mijn zelfbevrediging.......

Vrouwelijke geslachtskenmerken......

Als bij de ontwikkeling van het geslachtsorgaan in de embryonale fase de eierstokken tot testikels, de clitoris tot eikel en de schaamlippen tot balzak groeien is het een man. Maar wel een man met vrouwelijke geslachtskenmerken. De naad over ons scrotum! Dat is de dichtgegroeide vrouwelijke vagina oftewel kut. (Zie de drie bovenstaande foto's van mijn eigen geslacht).
Bij veel mannen is deze spleet, met name tussen anus en balzak, seksueel gevoelig. Vooral bij zittende beroepen die aan trilling onderhevig zijn, zoals bij chauffeurs, treinmachinisten, heftruck-chauffeurs maar ook motorrijders, kan dit leiden tot een spontane erectie of zelfs zaadlozing! Zijn er mensen op mijn blog die dit laatste kunnen bevestigen?
Ikzelf mag het graag strelen of er druk op uitoefenen tijdens het masturberen!

dinsdag 6 juli 2010

Meloen......





Voor een collage zouden deze enorm geile en unieke foto's van Jengis45 veel te veel geil detail verliezen. Daarom plaats ik alle foto's op een zodanig formaat dat er heerlijk op meegegeild kan worden. Maar omdat men tijdens het masturberen geen handen meer vrij heeft om te scrollen heb ik er ook een klein filmpje van gemaakt waar het heerlijk op masturberen is.
En kijk goed naar de laatste foto waar een super geile spermastroom als magma de meloen verlaat.......!




Dank Jengis voor je toestemming dat je ons hebt willen laten zien wat je zoal met een rijpe meloen kunt doen! En zeker de moeite waard is om het getoonde door medebloggers ook eens te proberen!
Ik kreeg nog een persoonlijke tip van Jengis door:
Maak de opening in de meloen aan de krappe kant. Tijdens het spel verwijdt een rijpe meloen vanzelf. Net het tegenovergestelde van een goed lekker geprikkeld kutje, dat knijpt samen ;-)

Jengis45...... Mijn genotsprikkel.....

Jengis45 heeft voor mij een speciaal geil plekje in mijn wereld van zelfbevrediging. Ik kom hem al jaren tegen op het internet. Mijn keus voor een extra geile stimulans valt vaak op een doorleefde penis (of vagina). Een penis die al heel wat sperma het licht heeft doen laten zien. Of een doorleefde vagina met klit die al heel veel geilvocht heeft geproduceerd. Het is ook vaak een teken dat de baas/bazin ervan een masturbatie-liefheb(ber)(ster) is! Hierboven staan vier foto's van Jengis zijn geslacht. Linksboven zie je zijn prachtige lange, lees geile, voorhuid en een geslacht in ruststand. Zo ook links onder. Maar op de twee andere foto's zie je hoe zijn onschuldige penis kan uitgroeien tot een ferme genotstaaf die niet meer in Jengis's slip past! Ik mag me aan deze beelden dan ook graag met veel genot opgeilen......

vrijdag 2 juli 2010

Jengis45........

Omdat ik ook een club beheer op Clubs ( http://zelfbevrediging-en-experimenteren.clubs.nl ) is Jengis voor mij iemand waar ik mij veelvuldig aan opgeil. De bovenstaande fotocollage maak dat wel duidelijk denk ik! En ik verheug me dan ook dat ik toestemming heb gekregen voor plaatsing van deze zeer opwindende en geile collage! Ook hier spat de geilheid er vanaf. Aan zijn zeer ervaren penis kun je zien dat ie niet alleen gebruikt wordt om te plassen maar al veel genot heeft geschonken aan zijn lijf......!

Mijn masturbatie-techniek

Hierbij een kort filmpje om duidelijk te maken hoe ik mij meestal masturbeer. Ik doe dit door mijn "toompje" onder mijn eikel vast te pakken tussen duim en wijsvinger om vervolgens deze dan snel heen en weer te bewegen. Omdat dit plekje mijn gevoeligste is onstaat er zo een warme geile stroom prikkelingen door mijn onderlijf. Op deze manier kan ik mijn sperma er zo uit laten stromen zonder dat mijn penis stijf is. Op dit korte filmpje gaan de heen en weer bewegingen wat minder snel dan gewoonlijk, anders was mijn sperma nu al gekomen. Als je goed kijkt aan het eind van het filmpje zie je het voorvocht al verschijnen.........
(Oh ja, ik ben niet besneden en heb voor dit filmpje vooraf mijn voorhuid teruggeschoven. Maar in de regel loop ik meestal met ontblootte eikel. Zodat ie direct beschikbaar is voor masturbatie, schoner blijft en makkelijk is bij het plassen.......)

Nieuwe dikkere ring van 50 mm.....

Wel heb ik mij een poosje geleden in een Doe-het-zelf-zaak een dikkere ring van 50 mm aangeschaft. Maar was nog niet in de gelegenheid om hem te testen. Doordat ik behoorlijk geil was geworden door onder andere het geëxperimenteer met de harpsluiting, was dit een geil moment om het eens te passen. En ik moet zeggen, het zit perfect! Zal er ter zijner tijd eens een touwtje aanknopen precies zoals Roverri40 het op zijn masturbatieclub laat zien. (http://masturbatieclub.blogspot.com) Zodat ik mijn balzak en penis heerlijk naar boven kan trekken en zo meer spanning kan opbouwen.......

Harpsluiting nét te klein..... :-(

Door de stimulerende foto's van Blotebelg heb ik mijn harpsluiting ook weer eens opgezocht. Maar wat bleek..... nét te klein..... Door de warmte is mijn balzak waarschijnlijk wat meer opgezwollen. Of misschien door de extra geilheid te vol geworden..... :-) en past ie nu nog maar om één bal wat niet een erg geil gezicht is. Zal zien dat ik er nog een bij krijg dan kan die om mijn andere bal. Zodat ze weer in evenwicht hangen.
Het is wel een geil gevoel trouwens en ik kan aanraden om ook eens een Doe-het-zelf-zaak in te lopen.........